ŠOK POTEZ SITE AHMIĆ O KOM SVI BRUJE: Aneli ni ne sluti kakav joj je PAKAO pripremila sestra!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić priprema teren za Aneli Ahmić!

ŠOK POTEZ SITE AHMIĆ O KOM SVI BRUJE: Aneli ni ne sluti kakav joj je PAKAO pripremila sestra!

Foto: ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić, sestra popularne rijaliti zvezde Aneli Ahmić, nedavno je iznenadila javnost kupovinom Instagram profila od jednog admina rijaliti stranice na ovoj društvenoj mreži. Ova neobična transakcija izazvala je mnogo pažnje i postala predmet interesovanja brojnih obožavalaca rijaliti programa.

Kupovina Instagram profila postala je sve popularnija među javnim ličnostima, a Sita Ahmić je odlučila da se pridruži ovoj trendovskoj praksi. Profil koji je kupila pripadao je adminu poznate rijaliti stranice, a Sita je odlučila da preuzme kontrolu nad njim, po tvrdnjama na drutšvenoj mreži koje su se proširile. 

- Sita kupila profil za Aneli od jednog admina. Ako pogledate njene storije sve jasno.

Foto: Instagram.com

Sita Ahmić kupila profil

 


Ova neobična kupovina izazvala je brojne reakcije u javnosti. Mnogi su se pitali šta je motivisalo Situ Ahmić da preuzme kontrolu nad Instagram profilom, dok su drugi podržali njen potez i istakli da je to legitimna praksa u današnjem digitalnom dobu.

S obzirom na popularnost Aneli Ahmić u rijaliti svetu, ova kupovina Instagram profila mogla bi imati značajan uticaj na njen imidž i prisustvo na društvenim mrežama. Mnogi su već spekulisali o tome kako će ova promena uticati na Anelijevu karijeru i kako će se odraziti na njen odnos sa fanovima.

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Sita Ahmić i Aneli Ahmić

 


Kupovina Instagram profila od strane Jasmine Ahmić izazvala je mnogo pažnje i postala predmet brojnih spekulacija. Ostaje da vidimo kako će se ova neobična transakcija odraziti na Aneli Ahmić i da li će promeniti dinamiku u svetu rijaliti programa na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading