ANELI OTELA MUŠKARCA OVOJ ZADRUGARKI: Isplivala ŠOK istina o odnosu sa Janjušem!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da je Milena Kačavenda bila zaljubljena u ovog takmičara ,,Elite".

ANELI OTELA MUŠKARCA OVOJ ZADRUGARKI: Isplivala ŠOK istina o odnosu sa Janjušem!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivša zadrugarka i preduzetnica Sanja Grujić nedavno je gostovala u emisiji na Red televiziji ,,Pitam za druga", gde je otvoreno govorila o svim gorućim temama kada je najgledaniji rijaliti ,,Elita 7" u pitanju.

Kao bivša zadrugarka, Sanja je prokomentarisala odnos Milene Kačavende i Samira, te istakla da je primetila da se kumi na početku svideo Marko Janjušević Janjuš, te da je on više njen tip muškarca. 

Foto: Red TV printscreen

Sanja Grujić

 

- Iskreno, Milena je ovako meni dopadljiva, izuzetno simpatična gospođa, a Samir, nisam obraćala pažnju na njega, ali mislim da njoj imponuje to... Igraju se mačke i miša, mislim da Milena sa njim ne bi imala ništa. Jednostavno kad nešto želiš sa nekim, uradio bi isto što i izvan rijalitija. Ako ih nije zbližio rijaliti, ne bi ih zbližio ni taj život - rekla je Sanja u emisiji ,,Pitam za druga", pa dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aneli Ahmić, Janjuš, Milena Kačavenda

 

- Jednostavno Milena je muškarac u telu žene. Hoću da kažem da ima jaču energiju, nego Samir, on nije tip muškarca koji bi je privukao. Mislim da joj treba neko ko će da joj vodi, odgovara joj neki mafija tip, krimi džimi. Mislim da njoj treba neko ko će biti alfa, a ona je u odnosu sa Samirom alfa. Nije tip Milene Kačavende, i da će se ona igrati sa njom da joj bude zanimljivo. Njen tip je Janjuš i da on nije ušao u vezu sa Aneli, ona bi se vrzmala oko Janjuša, imala je simpatije, i te kako. Te procene koje stekneš na početku, dokaže se na kraju da su bile tačne. On je izabrao Aneli, ona njega i eto. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading