SKANDAL! Maja Marinković izvadila POMAGALO za odnose UŽIVO u programu, a Aneli pokazala kako je gurala Asminu!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković šokirala naciju zbog poklona za Aneli Ahmić i Janjuša!

SKANDAL! Maja Marinković izvadila POMAGALO za odnose UŽIVO u programu, a Aneli pokazala kako je gurala Asminu!

Foto: Instagram.com

Maja Marinković zaratila je sa Aneli Ahmić tokom današnjeg porodičnog sastanka, a u jednom trenutku joj je prišla i poklonila joj pomogalo za intimne odnose. 

Naime, poznato je da je Aneli Ahmić nedavno otkrila da joj je bivši partner Asmin Durdžić imao čudne fetiše, koje mu je ona ispunjavala, a jedan od njih je bio da mu pomagalo stavlja u zadnjicu, što je sve šokiralo. 

Maja Marinković želeći da napravi urnebesnu scenu, poklonila je Aneli i Marku Janjuševiću Janjušu to pomogalo za intiman odnos. 

 

- K*rvnski si namazana, a s obzirom na to, izvoli jedan dildo, trebaće ti u odnosu! Nemoj da mi se približavaš! Dobila si dildo, samo sekund! Pričaš kako tvoj bivši partner, a lažeš, evo izvoli... Ti voliš da orgijaš, izvoli koristi sa svojim partnerom! To je za tebe! - pričala je Maja Marinković, na šta se Aneli nadovezala:

- Jako je lep! - rekla je Aneli. 

Janjuš je sve vreme pratio ovo dešavanje sa strane, pokušavajući da smiri situaciju, rekao je Aneli da uzme Majin poklon i da ućuti, ali ona to namerno nije želela da uradi, te je nastavila da se raspravlja sa starletom koja joj je trn u oku od početka rijalitija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- E ovako, ja neću ići linijom manjeg otpora. Smatram da je Janjuš najzaljubljenija osoba u kući, mislim da ima iskrene emocije prema bujanovačkoj prodavačici ljubavi. Nemam nameru da vređam i provociram prva, ali s obzirom da sam ja danas otišla u rehabilitaciju - rekla je Maja, a onda je Aneli prekinula:

- Evo, imam jedan poklon za tebe. Ovo je penis, muški polni organ, veštački. S obzirom da pokušava da napravi geja od bivšeg muža, bez osećaja je i bez empatije prema svom dečku kom se desilo to što se desilo pre dva meseca. Svestan je on da je ona jedan obični ološ i koji propagira najgore moguće stvari kao jedna majka... Janjuš je najzaljubljenija osoba jer čovek podnosi teret da mu je devojka, ona je prošla mečki kroz du*e, ona je prodavačica ljubavi, orgija sa svojom sestrom, ona ovog čoveka koristi za rijaliti jer je verbalno presmešna...Mislim da ćeš da shvatiš sa kakvom ku**etinom imaš posla, glupa si kao noć. Jeste da si ku**inski namazana. Druga osoba je Ša, mislim da je iskren, nikada nisam sumnjala u tvoje emocije, braniš svoj odnos na način na koji misliš da treba. Treća osoba je Terza, ima iskrene emocije kada je odnos sa Milicom u pitanju, imaju ih oboje - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

09.03.2024 20:51

Izgleda da Maja ima puno takvih pomagala ali crne boje ovaj pink boje je ukrala ili pozajmila od Analka Uroša.