JANJUŠ MORA DA KORISTI TABLETE ZA POTENCIJU ZBOG ANELI? Skandalozno PRIZNANJE uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ostao šokiran Anelinim ponašanjem!

JANJUŠ MORA DA KORISTI TABLETE ZA POTENCIJU ZBOG ANELI? Skandalozno PRIZNANJE uživo na Pinku!

Foto: printscreen/instagram

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" Marko Janjušević Janjuš bio je razočaran u za sad bivšu devojku Aneli Ahmić, jer nije imala razumevanje za njegove depresivne i odsutne trenutke u kojima je želeo da bude sam. 

Želeći da istakne koliko je povređen, Janjušević se dotakao teorija zavere koje Aneli ima o njegovom životu, te je izneo vrlo žestoko mišljenje uživo u prenosu. Janjuš je istakao da je Aneli pokazao da mu jeona jedina, dok ona ima problem sa poverenjem i smatra da on razmišlja o drugim devojkama, sa kojima će biti po izlasku iz rijalitija ,,Elita 7". 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Sve mi je onda ovde, ja ne znam šta da kažem, a ona na svu moju muku me j*be u glavu! Ne razmišljam da j*bem nešto, niti da li će mi se napolju dići, ako neku nahvatam, pa razmišljam šta da popijem, pa da mi se digne! Mora da se zapita zbog čega sam zamišljen, ja sam generalno depresivan, jer sam takav po prirodi. Čoveče, moraš imati u glavi zbog toga šta i kako, ko zna do kada će tako biti. Ja ne bih voleo da je to svaki dan, ali meni to nadolazi - rekao je Janjušević u emisiji ,,Pitanja novinara". 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati ova turbulentna situacija, poznato je da Aneli na sve moguće načine pokušava da dokaže Janjušu da će se promeniti, ali sa druge strane je primetno da se ni on ne oseća lepo povodom raskida. Međutim, Janjuševiću smeta što Aneli nema razumevanje za njegovo loše psihičko stanje, te na sve načine pokuša i on da joj objasni da mora da ga razume. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading