NOVI DETALJI BIZARNOG OTKRIĆA SKELETA U ZEMUNU! Zakopao mrtvog oca u sobi i uzeo njegovih 40.000 evra!

Autor:

Hronika

29.05.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac naložio obdukciju posmrtnih ostataka Branislava D. (79)

NOVI DETALJI BIZARNOG OTKRIĆA SKELETA U ZEMUNU! Zakopao mrtvog oca u sobi i uzeo njegovih 40.000 evra!

Foto: Printscreen/Facebook

David D. (53), koji je 2016. u porodičnoj kući u Zemunu zakopao mrtvog oca Branislava D. (79) u sobi, na ime njegovih penzija podigao je 40.000 evra, saznaje Srpski telegraf. On je očevu smrt krio upravo zbog tog novca.

David se inače ranije zvao Dejan i ime je promenio posle odslužene kazne u inostranstvu.

Izmislio dom i demenciju

Da bi sakrio šta se dogodilo s ocem, David je komšijama ispričao da je u domu za stare. Kad je jedna komšinica htela da ga poseti, on je odgovorio da to nije pametno jer je ionako Branislav ne bi prepoznao "pošto je dementan".

- Prilikom iznošenja odbrane u istrazi David je izjavio da je na ime oca digao ukupno 40.000 evra od njegove penzije - rekao je jedan od advokata koji su u njegovom timu.
 

Podsetimo, on je prekjuče u pratnji dva advokata došao sam u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i priznao da je oca pre osam godina sahranio u kući da bi nastavio da prima njegovu penziju.

 

- Izjavio je da mu je otac preminuo prirodnom smrću i da ga je sahranio u kući. Policija i dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odmah su izašli na lice mesta. Tužilac je naložio da se obavi uviđaj i obdukcija ostataka koji su pronađeni - podseća obavešteni izvor.

Komšinica Milijana V. teško je podnela saznanje da je njen dobri komšija Branislav D. bio zakopan u stanu u kojem je skromno živeo iako je penziju stekao na upravljačkoj poziciji.
Seća se da je nesrećni čovek bio razveden kada se doselio na Tošin bunar i, koliko pamti, sin je bio s njim od razvoda roditelja u velikom stanu koji su imali.

- Otac je poslušao Dejana i prodao stan. Sin je kupio deo kuće na Altini i ocu našao ovde baraku. Žalio mi se Bane, rekavši jednom: "Sebi je lepo kupio kuću, a meni ovu vlažnu baraku" - ispričala je Milijana.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading