"ISKOPAO SAM RUPU, UBACIO OCA, ZABETONIRAO GA I PREKO STAVIO LINOLEUM"! Monstruozno svedočenje sina koji je sahranio oca u kuću u Zemunu, PA REDOVNO PODIZAO NJEGOVU PENZIJU!

Autor:

Hronika

29.05.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je umro pre 8 godina!

"ISKOPAO SAM RUPU, UBACIO OCA, ZABETONIRAO GA I PREKO STAVIO LINOLEUM"! Monstruozno svedočenje sina koji je sahranio oca u kuću u Zemunu, PA REDOVNO PODIZAO NJEGOVU PENZIJU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dejan D. (53), koji je ranije promenio ime u David, juče je, u pratnji dva branioca, došao u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu kako bi prijavio da je pre osam godina pronašao svog oca, Branislava D. (79), mrtvog i potom ga zakopao u kući u kojoj je živeo na ulici Tošin bunar. Prema Dejanovoj izjavi, u oktobru 2016. godine, zatekao je oca mrtvog na kauču. Zatim je iskopao rupu u podu, veličine jednog metra, i tu ga zakopao.

Nakon što sam zakopao oca, preko tog dela poda stavio sam košuljicu, odnosno zalio sam betonom. Potom sam odgore stavio linoleum - rekao je Dejan D. u tužilaštvu.

On je objasnio da je to uradio kako bi mogao da nastavi da prima očevu penziju, za koju je već imao punomoćje kako bi mogao da je podiže.

On je pred tužiocem rekao da ga je grizla savest zato što je na ovaj način sahranio oca i da mu je žao, ali da je morao to da uradi jer mu je novac bi potreban. 

Inače kako smo već pisali Branislav D. (79), čije je telo pre osam godina zakopao njegov sin Dejan, bio je penzioner iz naftne industrije.

U morbidnom pokušaju da sakrije tragove, pored toga što je grob zalio betonom, prekrio linoleumom i preko toga kako bi što bolje zamaskirao stavio sobni bicikl. Upravo ovo najbolkje pokazuje da Dejan nije imao ni mlao empatije i poštzpvabnja rpema ocu iako sada trvdi da mu je žao.

I komšije nesrećnog Branislava su objasnili da se on žalio da ga je sin nagovorio da proda stan, a nakon toga ga nije posećivao. Nakon prodaje stana, Dejan je ocu kupio vlažnu baraku da u njoj živi, dok je sebi kupio deo kuće na Altini. Komšinica Milijana ispričala je da joj se Branislav žalio: "Sebi je lepo kupio kuću, a meni ovu vlažnu baraku."

(Informer)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading