ŠA NAPUSTIO ELITU ZBOG FIZIČKOG OKRŠAJA: Napravio nezapamćeni haos, pa pobegao iz rijalitija, Miona zapomagala na sav glas!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je nasrnuo na Uroša, pa napustio velelepno imanje.

ŠA NAPUSTIO ELITU ZBOG FIZIČKOG OKRŠAJA: Napravio nezapamćeni haos, pa pobegao iz rijalitija, Miona zapomagala na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti svet ponovo je uzdrman žestokim sukobom, ovog puta između repera Nenada Aleksića Ša i njegove partnerke Mione Jovanović. Incident se desio danas pred kamerama, kada je Miona uputila niz uvreda reperu, što je ubrzo eskaliralo u žestoku svađu. Kao vrhunac sukoba, Ša je odlučio da pobegne iz rijalitija Elite, ostavljajući sve prisutne zatečene.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak bekstva, na kojem se vidi kako Aleksić odlučno odlazi u vrt, na već poznatu lokaciju gde je i ranije pokušavao da beži, da bi potom preskočio visoku ogradu. Dok je obezbeđenje žurilo za njim, Ša je uspeo da im izmakne i napusti prostor rijalitija.

Naime, pre nego je odlučio da napusti imanje u Šimanovcima, Ša je nasrnuo na Uroša Stanića, zbog čega je reagovalo obezbeđenje, a reper je potom preskočio ogradu u Rajskom vrtu:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić

 

- Pi*ko jedna - rekao je Ša.

- Ostavi Uroša na miru - rekla je Miona.

- Ti ga navlačiš na mene - rekao je Ša.

Podsetimo, Ša je i sinoć imao okršaj sa Urošem, nakon čega ga je produkcija novčano kaznila, a sada je sukob eskalirao, te je Aleksić odlučio da više ne boravi na imanju. Miona Jovanović se umešala u njihovu svađu i stala na Stanićevu stranu, što je dodatno razbesnelo pomahnitalog repera, koji je juče raskinuo sa Jovanovićevom, nakon što je svima otkrio da su imali se*sualne odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading