SUPRUG MILENE KAČAVENDE DOŽIVEO STRAVIČNU NEZGODU: Lekari ga otpisali, ona potražila STRUČNU POMOĆ, ove horor scene ne zaboravlja!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapanjujuća ispovest Milene Kačavende.

SUPRUG MILENE KAČAVENDE DOŽIVEO STRAVIČNU NEZGODU: Lekari ga otpisali, ona potražila STRUČNU POMOĆ, ove horor scene ne zaboravlja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je specijalna emisija sa Darkom Tanasijevićem, a tema današnjeg izdanja je najbolniji trenutak i situacija koja se desila u ljubavi ukućana. Milena Kačavenda, Stanislav Krofak i Milica Veličković su se hrabro izložili i odlučili da podele svoje emotivne priče, koje su obeležile njihove ljubavne veze.

Milena Kačavenda je otvorila dušu i ispričala svoju najtežu ljubavnu situaciju - saznanje da je njen partner vara. Stanislav Krofak je podelio svoju tešku priču o gubitku voljene osobe. Milica Veličković je otkrila svoju borbu za ljubav i samopoštovanje u vezi koja je bila obeležena emocionalnim izazovima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 

- Meni je najteže bilo kad sam se razvela od muža i kad sam otišla na psiho stabilizaciju, stavili su me u hipnozu gde se vraćaju sve podsvesne stvari, najviše mi je traumu tad ostavila po njima ta suprugova nesreća koju je imao na Palama i kada su govorili da je otpisan da neće preživeti, imala sam dete od godinu dana tada kući i ja sam toliko štucala od svega toga, svi su čekali samo da on ode, moj ginekolog je rekao tada da odradimo ultrazvuk želuca i ja odlazim u bolnicu gde mi doktor kaže da sam trudna šesti mesec, ja sam bila šokirana jer mi se muž borio za život, ja sam potisnula sve to u mozgu i razmišljajući sam shvatila da mi je to bio najveći udarac u životu - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading