MAJA SMISLILA KAKO DA OBRLATI STANISLAVA I UVUČE MU SE U KREVET: Želi da ga "navuče" na vrelu akciju, pronašla i pomagača!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković po svaku cenu želi pomirenje sa Stanislavom.

MAJA SMISLILA KAKO DA OBRLATI STANISLAVA I UVUČE MU SE U KREVET: Želi da ga "navuče" na vrelu akciju, pronašla i pomagača!

Foto: TV Pink/printscreen

Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka potpuno je pao u senku Panterinog pravdanja da ne postoji snimak o kome svi bruje, a na kome se može videti njihov ljubavni čin, tačnije, se*sualni odnos.

Kako je raskid bio poprilično buran, Krofak je obećao da se nikada neće pomiriti sa Majom, ali je ona rešena da ga ubedi u suprotno, pa je tako razgovarala sa Lukom Majčicom, koji će dati sve od sebe da ih spoji, što je posebno obradovalo Maju, koja je već polako počela da odustaje od pomirenja:

- Situacija je napeta baš, ne zna ni on gde mu je glava. Izljubomorisao je i zbog mene sinoć, lud je - rekao je Majčica.

- Kako misliš? - upitala je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Pa lud je, a ovaj tvoj što se kladio u 10.000 evra - rekao je Majčica.

- Užas - rekla je Maja.

- Ti sad trebaš da budeš hladna - rekao je Majčica.

- Da, da pravim se da me ne zanima - rekla je Maja.

- Gledao je sinoć u tebe, ja ako vas ne pomirim neće niko - rekao je Majčica.

- Kad? - upitala je Maja.

- Kad si igrala, pokazivao mi očima - rekao je Luka Majčica.

IInače, prva drama koju svi željno iščekuju i koja se sve vreme zahuktava mogla bi da nastane u četvrtak tokom emisiji "Gledanje snimaka" na koju aludiraju fanovi rijalitija. Očito da su gledaoci "Elite" zgroženi Stanislavovim negiranjem realnosti i jedva čekaju da mu Maja zada poslednji udarac, nakon koga će izgubiti osmeh kojim je cinično izazava nakon raskida. Njena pobeda bi bila, kada bi, kako ga ona sve vreme upozorava, ipak bili prikazani snimci koje on toliko negira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading