ŠOK OGLAŠAVANJE ANĐELOVOG DRUGA: Žao mi je jako Matore, kad bude izašao...

Autor:

Zadruga

17.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Hadrović dao sud o vezi Rankovića i Anite!

ŠOK OGLAŠAVANJE ANĐELOVOG DRUGA: Žao mi je jako Matore, kad bude izašao...

Foto: youtube.com/pink.rs

Nakon što su svoju emotivnu vezu iz rijalitija podigli na viši nivo brakom, Alen i Maja Hadrović su postali primer stabilnog odnosa među bivšim učesnicima rijalitija.  Alen je u jednoj emisiji istakao da se oseća odlično uprkos brojnim obavezama, a otkrio je i da, iako trenutno umorni, planiraju proširenje porodice za nekoliko godina.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Alen i Maja Hadrović

Iako su svoju ljubavnu priču započeli u rijalitiju, Alen i Maja su priznali da nemaju vremena da prate aktuelne rijaliti programe. Ipak, nisu mogli da izbegnu temu ljubavnog trougla između Anđela Rankovića, Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Alen je štedeo na rečim jer mu je Anđelo ipak dobar prijatelj, pa je svoje iskreno mišljenje o vezi sa Matorinom ženom odlučio da mu saopšti tek nakon što se završi rijaliti, iako nije mogao da sakrije da muje žao zbog svega što je Tomićeva prošla samo nekoliko meseci nakon svadbe. 

- Meni je jako žao Matore i sve što joj se desilo. Verovatno ima neki razlog zašto se sve baš tako desilo. Ne mogu baš da komentarišem jer mi je i Anđelo drug, tako da ne bih da ulazim dublje u tu temu. Mišljenje o celoj situaciji ću mu reći kada izađe napolje - rekao je Alen.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Podsećanja radi, Alen je jako dobar prijatelj sa Anđelom još od "Zadruge 4" u kojoj su se upoznali, čak je bio i među novogdišnjim čestitkama koje su stigne za Rankovića kad su emitovani klipovi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading