BIVŠI ZADRUGAR RASKRINKAO ANITU: Bio je na njenoj svadbi sa Matorom, a sad je BRUTALNO URNISAO!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mikica Bojanić razvezao jezik!

BIVŠI ZADRUGAR RASKRINKAO ANITU: Bio je na njenoj svadbi sa Matorom, a sad je BRUTALNO URNISAO!

Foto: TV Pink/printscreen

Mikica Bojanić je nedavno bio gost emisije 'Pitam za druga' kod voditeljke Maše Mihailović, gde je komentarisao aktuelne teme u Beloj kući. Jedna od tema o kojima je govorio bila je svadba Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, na kojoj je i sam bio prisutan. 

- Ne treba mnogo biti pametan da dođemo do zaključka zbog čega je bila Anita sa Matorom. Meni je samo krivo što je Matora zagrizla tu udicu. Ona je mnogo naivna, ali koliko se ona zapravo lepo ponašala prema Matoroj, to je fascinantno - rekao je Mikica.

Republika

Foto: Republika.rs, M.M./ATAImages

Mikica Bojanić, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

- Ja ne znam da li sam video da je neki muškarac ljubomoran koliko je Anita bila kada je Matora u pitanju - rekao je Mikica.

- Ona sama kaže da je prvi put da se prema njoj ponaša tako neko - rekla je voditeljka.

- Nije moguće da je ona toliko nekog zavolela i da je sve to nestalo za tri ili sedam dana. Ja ili bilo koji čovek ne verujem da možemo nekog za tako kratko vreme da preboliš. Nigde ne piše koliko će ta veza da traje, ali sve što je Matora uradila za nju i ona odjednom kao našla drugog lika - nastavio je Bojanić. 

- Da li je realno da je baš sa Anđelom odlučila da bude? - upitala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković, Jovana Tomić Matora i Anita -Stanojlović

- To mi je čisti interes, kalkulisanje. Kad sam ja bio u Zadruzi svi su se takmičili što nema za ovog pitanje za onog. Meni je to bilo glupo, tako da po svemu sudeći mislim da je to čisti interes. Gledali smo Anitu i pre Matore i sada hoćeš da mi kažeš da je on nju izabrao i kao ona će mu biti devojka - poručio je Mikica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading