TEK ĆE DA GORI U ELITI: Anita Stanojlović razvezala jezik o Matoroj - zbog OVOGA će Tomićeva SRUŠITI BELU KUĆU!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović ponizila svoju još uvek zakonitu suprugu!

TEK ĆE DA GORI U ELITI: Anita Stanojlović razvezala jezik o Matoroj - zbog OVOGA će Tomićeva SRUŠITI BELU KUĆU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

Takmičarka "Elite" Anita Stanojlović ponovo se nalazi u centru skandala zbog svoje još uvek zakonite supruge, Jovane Tomić Matore. Naime, Matora joj je nedavno upala u kupatilo dok se tuširala, zbog čega je došlo do niza sukoba, a sinoć je Anita otkrila voditelju Darku Tanasijeviću kako se oseća.

- Tu sam, smetam mnogima, ali se ne dam - rekla je Anita pa dodala:

- Matora je u petak pokazala svoje pravo lice, pogovotovo kada sam joj rekla da sam eksperimentisala. Ona i dalje ima emociju prema meni. Ona se više fokusira na Anđela, nego na mene, ja se i dalje perem od odnosa sa njom. Ona je meni fleka, ne treba mi to - istakla je Stanojlovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita progovorila o odnosu sa Matorom

Darko ju je upitao i šta misli o Teodori Delić, sa kojom se sve češće svađa.

- Meni ne može ona da morališe, ona radi za pare napolju neke poslove. Ona izgleda kao najjeftinija. Pre nje, tu su Marinkovići, koji još ne znaju šta treba da rade - istakla je Stanojlovićeva, pa se osvrnula i na Maju Marinković:

- Maja se sprda sa mnogima, a možda se zaljubi u narednom periodu. Veći mi je fokus na Maji i Stanislavu, nego Urošu Rajačiću. Jedva čekam da vidim šta će tu sve biti - istakla je Stanojlovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita otkrila šta misli o drugim odnosima u kući

Inače, sinoć je i Anđelo Ranković govorio o situaciji sa Matorom.

- Ona je rekla da se primirila, ali sam ja znao da samo laže. Besna je, sujetna i nervozna, a to je eskaliralo pre nekoliko dana. Ne uvlačimo je Anita i ja u svađe, nego ona sama sebe time što je ušla u kupatilo onda kada je tu bila Anita. Njen cilj je bio da neko ko posle nje uđe, vidi da su Anita i ona u kupatilu i da nafiluje kako su bile same tu, a da se ja naljutim na Anitu. Matora je svesna svega što radi, samo želi da napakosti - istakao je Anđelo, koji neće odustati od veze sa Anitom, što će dodatno razbesneti Matoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading