ANĐELO RANKOVIĆ PRED PUCANJEM: Brutalno zaratio, zbog ovoga će mu Anita OKRENUTI LEĐA!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debata napravila karambol za crnim stolom!

ANĐELO RANKOVIĆ PRED PUCANJEM: Brutalno zaratio, zbog ovoga će mu Anita OKRENUTI LEĐA!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je učesnicima "Elite" rijalitija postavljena tema o bivšim partnerima, što je rezultiralo žučnom debatom između Bojane Pavlović i Anđela Rankovića. Bojana je izrazila svoje nezadovoljstvo Anđelovim načinom pričanja o svojim bivšim kombinacijama, nazivajući ga "teškim kompleksašem" i ističući da nikada nije bila u takvim kombinacijama.

Anđelo je tokom cele debate zastupao svoj stav da sa bivšim parnterima treba da se ostane u dobrom odnosu, iako zna da njegovoj devojci Aniti Stanojlović to jako smeta. Njih dvoje već danima imaju brtualne svađe, zbog kojih je Ranković nekoliko puta rekao kako više ne može da je trpi i kako će preseći njihovu ljubavnu vezu i ostaviti je. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović

- Ja ću da pričam iz prve dimenzije jer onaj ko priča o kombinacijama je za mene težak kompleksaš, ja nikad nisam bila u kombinaciji. Razumem da mora da bude u dobrom odnosu sa tim devojkama, jer bi ga pljuvali na sva usta - rekla je Bojana Pavlović.

- Ti nemaš alatku i samo možeš da pričaš o tome, šta da ti kažem samo možeš da imaš komplekse, zato si ljubomorna - rekao je Anđelo.

- Da ste u nekoj dugoj državi videli bi kako bi prošli za vređanje seksualnog opredeljenja, je l si ti gej, ne razumem - rekla je Milica.

- Ja imam moju ajkulicu i mogu da plivam sa njom kako želim i leđno i pravo da zaplivam - rekla je Bojana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

27.03.2024 05:27

razmažena, bezobrazna, željna uspeha i slave, po svaku cenu...iako ga ne volim...žao mi ga je...jer je žrtva i oruđe jedne balavice, iskompleksirane, nezrele, razmažene....da li ga je majka za to othranila i vaspitala...ONA JE ZLO ZA SVAKOG KO JE U NJENOJ BLIZINI