FILIP CAR NAJAVIO SPECIJALNU EMISIJU: Nakon poruke u "Eliti" sledi SUOČAVANJE koje svi čekaju!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina majka sprema da progovori o ćerkinim svađama sa Anđelom!

FILIP CAR NAJAVIO SPECIJALNU EMISIJU: Nakon poruke u "Eliti" sledi SUOČAVANJE koje svi čekaju!

Foto: ATA Images, Google Maps

Bivši zadrugar Filip Car najavio je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram da će u njegovoj emisiji na TikToku biti specijalni gost, a radi se u majci Anite Stanojlović. Ona će sigurno imati mnogo toga da kaže, jer Anita i njen dećko Anđelo Ranković poslednjih nekoliko dana imaju ozbiljne probleme zbog kojih ne prestaju da se svađaju i jedno drugom ćesto prete raskidom. 

Poznato je da je Anitina majka do sad podržavala njenu vezu sa Anđelom i da je svaki put kad je imala priliku da joj se obrati slala čestitke u kojima je govorila da se ne svađa sa Rankovićem. Car će sigurno u ovom razgovoru iz nje da izvuče razne zanimljive informacije i detalje koje javnost do sad nije znala. 

Republika

Foto: instagram.com

Filip Car najavio gostovanje Anitine majke

Inače, Car je danas sa svojom izabranicom Aleksandrom Nikolić poslao rođendansku čestitku Lepom Mići u "Elitu", što je privuklo jako veliku pažnju. 

- Ćomi, srećan ti rođendan! Želim da ti se sve želje ostvare, mada misli da sve skoro i jesu. Hvala ti na svemu što si učinio za mene. Znaš da sam ti uvek bila zahvalna. Poslali smo ti svašta nešto, nadam se da ćeš biti zadovoljan. Još malo je ostalo, za tebe je to mlaka voda. Kad izađeš iz Elite biće nas troje. Veliki pozdrav od Aleksandre i Filipa. PS. Iznenađenje! Ćomi srećan ti rođendan želi Anđela Đuričić. Puno sreće i zdravlja. Hvala što si uvek bio tu uz mene, poslali smo neke stavri da se počastiš, a mi se vidimo kad izađeš - glasila je čestitka, kako prenosi Pink.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading