PANTERA ISPONIŽAVAO ŠA: Mislio je da kamere ovo neće usnimiti, nećete verovati šta je URADIO tokom reperovog NERVNOG SLOMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ovaj snimak bude emotivan nastaće haos!

PANTERA ISPONIŽAVAO ŠA: Mislio je da kamere ovo neće usnimiti, nećete verovati šta je URADIO tokom reperovog NERVNOG SLOMA! (VIDEO)

Foto: Pink

Maja Marinković i Stanislav Krofak provode dosta vremena otkako se on uselio u rijaliti "Elitu", a ove nedelje su čak i potrčci po odluci vođe Luke Majčice. Stanislav ne krije da ima simpatije prema Maji, iako je ona rekla da ne planira da ulazi u bilo kakve ljubavne odnose jer njena osećanja još uvek nisu čista i ima emocije prema bivšem dečku Filipu Caru

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Međutim, iako Maja još uvek nije emotivno čista to je ne koči da provodi vreme sa Stanislavom i uživa u njegovom društvu, kako za vreme emisija, tako i izvan njih. Njih dvoje su se posebno zabavili tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje", dok su bile reklame. 

Naime, oni su slušali kako Nenad Aleksić Ša urla na svoju devojku Mionu Jovanović u pušionici i pravi totalni karambol i sve vreme mu se podsmevali sa garniture u dnevnoj sobi. Kad bi reper znao da mu se ovo dešava iza leđa, verovatno bi napravio još veći haos, pogotovo jer je Maja sa njim već godinama u jako dobrim odnosima. 

 

 

Podsetimo, Ša je sinoć napravio haos, pa otkrio da će napustiti Elitu zbog Mione i Stanislava, jer više ne može da ih gleda zajedno i prati svaki njihov korak i pogled.

- Pustite me, ako se to ne desi, krenuću da se samopovređujem. Ja više ne mogu da izdržim ovo, isprala mi je mozak. Namerno ga je dovela ovde, smeju mi se, pravi me debilom. Ja ne mogu više da trpim ovo njeno turiranje mozga, ona njemu puši ku*ac sve vreme, meni je dosta svega, ja sam rekao da ovo više ne želim da trpim, ja neću više ovo drkanje, ne mogu da podnesem ni minut, nek se teraju svi više. Vrati se unutra ja neću više da radim sve to, da me neko smatra ludakom, znači kraj priče. Napravila me majmunom i izigrala, nemam više snage, pogledaj šta pravim od sebe - vikao je Ša u dvorištu, a čini se da se ipak predomislio, pa vratio u rijaliti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vaso gurovic

27.03.2024 05:26

da li je ovaj ofarbani beogradzanin leceni narkoman ali ocito u glavi ima kursluz i to ne mali.

dušanka

27.03.2024 05:47

ŠA JE ZLO...PROMAŠEN I KAO ČOVEK, I KAO REPER, I KAO LIČNOST...KOMPLEKSI ČINE ČUDA...ON JE ZLO...ALI NBI MIONA NIJE NAIVNA...I ONA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...SLIČAN SE SKIČNOM RADUJE...

Mica

28.03.2024 05:10

MIONI SVE OVO PRIJA,POSTALA JE PREPOZNATLJIVA