MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA KAO GRANA: Skinula se u kupaći, PAŠĆE VAM VILICA od ovog prizora! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno dovela liniju

MILJANA KULIĆ SE OSUŠILA KAO GRANA: Skinula se u kupaći, PAŠĆE VAM VILICA od ovog prizora! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Popularna rijaliti zvezda Miljana Kulić pre dve godine je imala operaciju smanjenja želuca nakon čega joj je život bio ugrožen i lekari su se danima borili za njeno zdravlje. Na svu sreću Miljana je problem prevazišla, a iz dana u dan se sve više primećuju nezultati i promena u njenom fizičkom izgledu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Poznato je da je Miljana jedno vreme imala ozbiljan problem sa kilogramima i da je uvek govorila da svoju liniju želi da dovede do savršenstva, a sad je konačno sve to sprovela u delo i može da se kaže da izgleda bolje nego ikad. 

Kulićeva je počela da nosi uske haljije i kratke suknje koje su isticale njenu vitku liniju, a danas je sve oduševila kad se svukla u kupaći kostim i pokazala kako izgleda. Promene na njenom telu su očiglede, pa je Miljana od velikih problemima sa kilogramima došla do vitke linije i izvajanog tela. 

Ona je u nekoliko razgovora sa svojim cimerima otkrila da planira da uradi još neke korekcije, kako bi dodatno usavršila svoj izgled, a prvo što želi da promeni na sebi su grudi. Kulićeva je priznala da planira da stavi silikone, kako bi podigla svoje grudi, za koje kaže da su se nakon porođaja spustile, ali i zbog naglog gubitka kilograma. 

Ostaje da vidimo kakve će Miljanije promene biti u narednim danima i da li će preko leta da ispuni još neku od svojih želja i možda baš realizuje stavljanje silikona u grudi, kako bi se još bolje osećala i izgledala. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading