DA LI JE OVO NAJNEPRIJATNA SCENA U ELITI? Paklena četvorka pravi RUSVAJ, kamera zabeležila ŠOK PRIZOR! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.04.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Stanislav se dohvatili pored Mione, Ša zanemeo!

DA LI JE OVO NAJNEPRIJATNA SCENA U ELITI? Paklena četvorka pravi RUSVAJ, kamera zabeležila ŠOK PRIZOR! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, uplovili su u odnos i šokirali publiku rijalitija "Elita", ali i cimere. Njih dvoje otkako su ušli u vezu ne mogu da obuzdaju strasti, pa su po ceo dan zajedno, a svaku moguću priliku da se zavuku pod jorgan koriste.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak vrela akcija

Po svemu sudeći Stanislav sa Majom Marinković ima velike planove i ne planira da njihova veza bude kratkog daha, što je rekao i njoj, pa joj čak i ponudio da se posle rijalitija preseli kod njega u Zagreb. 

Iako on treba da boravi u izolaciji sa Mionom, jer je ovonedeljni potrčko, on svakog dana spava pored Maje i koristi dvaki trenutak da bude sa njom, iako bi zbog toga mogao da bude debelo kažnjen. 

Njih dvoje su se danas probudili čim je krenula muzika pred emisiju "Pitanja novinara", a iako su Nenad Aleksić Ša i Miona bili na krevetu preko puta njih i spremali se za početak emisije, Maju i Stanislava to nije remetilo da uživaju u svom odnosu i na metar od njih razmenjuju poljupce. 

Iako mnogi smatraju da Stanislav sa Majom tera inat Mioni i sveti joj se za sve što mu je uradila sa 20 godina starijim reperom, on uporno ubeđuje cimere i publiku da se za atraktivnom starletom odlepio, pa čak i izjavio kako ga privlači više što je to radila Miona i da oseća potrebu da joj poklanja više pažnje.

Kako će funkcionisati ove dve veze i da li će uskoro doći do još žešćih turbulencija ostaje da pratimo u danima koji su pred nama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading