ĐEDOVIĆ ZAKUCAO MIONU ZA SAMO DNO: Izneo sve detalje njene BURNE prošlosti, ovo je njeno PRAVO LICE!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni detalji isplivali u programu uživo!

ĐEDOVIĆ ZAKUCAO MIONU ZA SAMO DNO: Izneo sve detalje njene BURNE prošlosti, ovo je njeno PRAVO LICE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Miona Jovanović je postala glavna tema rijalitija "Elita" zbog svog burnog odnosa sa dečkom Nenadom Aleksićem Ša. Njihov odnos je postao predmet rasprave nakon što je otkriveno da je Miona svojevremeno delila tajne iz seksualnog života svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, koji je sada u vezi sa Majom Marinković. Ova činjenica je izazvala osudu njenog cimera Marka Đedovića, koji je bio šokiran njenim postupcima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović urnisao Mionu Jovanović

- Miona nije ni malo naivna, ona je iskakala kroz prozor sa 16 godina i varala dečka, njeni odgovori na pitanja mogu da daju jasnu sliku svega. Ona je na startu zeznula. Da li je normalno da pričaš šta je neko sa kim si bio voleo i želeo da radi sa nekim. Meni nije normalno da priča za to šta bivši voli, to nisu normalne stvari dok priča sa sadašnjim dečkom. Ona ima neopisivu želju da bude uvek u pravu za sve, ona je to Ša pričala da bi opravdala svoj postupak, ona nije naivna, ni glupa, nije toliko ni fina - rekao je Đedović nakon odgledanog snimka, a Miona se pravdala:

- Ja sam zbog njegove ćerke ćutala i nisam pričala neke stvari.

- Mama i tata joj došli ovde i rekli da joj ne treba "deda" i da je Ša godište njenog tate, onda se vaćarila sa onim u "Zadruzi 3"... Ako im nije smetao on, zašto im smeta Ša sad? - kazao je Marko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Miona Jovanović sukob

- Oni o meni misle da sam ludača verovatno, ali sa njim nije bilo svađa pa nisu obraćali pažnju - rekla je Miona.

BOBUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading