MILJANA NAPUSTILA ELITU: Marija se hitno oglasila, Ivan pokušao da je ISKORISTI!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva napravila haos čim se vratila sa lekarskog pregleda, oglasila se njena majka!

MILJANA NAPUSTILA ELITU: Marija se hitno oglasila, Ivan pokušao da je ISKORISTI!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Nakon sinoćne emisije "Pitanja novinara" u rijalitiju, Marija Kulić, majka učesnice Miljane Kulić, dala je izjavu u kojoj je iznela svoje mišljenje o sukobu između Miljane i Ivana Marinkovića. Marija je oštro prokomentarisala Ivanove reči, tvrdeći da se on folira i da je njegova navodna briga o malom Željku neiskrena. 

Republika

Foto: ATA Images

Marija Kulić

- Naravno da se folira. Kada se vratila od lekara, prvo je pitao kako se gleda napolju na goruće teme, a onda tek, kako je Željko. To je ona noćas i rekla. Džabe mu sve sto pokušava da sakrije svoju nazainteresovanost, bitno je da, ne ljudi, nego mi koji smo uz Željka vidimo kako stoje stvari - rekla je Marija za Espreso, a onda dodala da je Ivan još jednom pokazao da je čovek bez poštovanja prema onima koji se brinu o deci koja su njegova: 

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija Kulić

- Po stoti put je dokazao da je čovek bez empatije, bez ljudskosti, bez poštovanja prema onima koji čuvaju i brinu i sa mnogo ljubavi čuvaju decu koju je on napravio i hvala Bogu pa i deca uviđaju ono što treba, sami, koliko mogu za svoj uzrast. Ivan je jedan samoživnik, ološ kome su deca na poslednjoj rupi na svirali, a možda ni tamo. Takvi ljudi nisu zaslužili ni da budu na televiziji, nikako, da ne bi bili primer ostalim ološima koji će reći pa i Ivan je tako. Kod mene bi živeli samo na hleb i vodu, a vazduh bi udisali kroz malo prozorče - dodala je Marija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading