UPOZNAJTE PRAVO LICE STANISLAVA KROFAKA: Procurila njegova najmračnija tajna, Miona ga ovim drži u šaci!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je ovu tajnu krio kao zmija noge, Miona ga raskrinkala u emisiji.

UPOZNAJTE PRAVO LICE STANISLAVA KROFAKA: Procurila njegova najmračnija tajna, Miona ga ovim drži u šaci!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Pantera je iskoristio svojih pet minuta tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", kako bi iskritikovao Mionu Jovanović zato što je odala njegovu tajnu, odnosno podelila je sa sadašnjim dečkom, Nenadom Aleksićem Ša, što je dodatno Krofaka razočaralo.

Miona je na sve načine pokušavala da se opravda bivšem dečku, pa ga je u jednom momentu i zamolila za šansu da objasni šta je zapravo želela da kaže, a Ša je izgoreo od besa zbog Mioninog obraćanja Stanislavu. 

Kako bi se Miona opravdala Stanislavu, ona je pokušala da dokaže kako njegove najmračnije tajne niko nije, niti bi ikada spomenula, što je bacilo sve u rebus, pa su mnogi posumnjali da Krofak vešto krije svoje pravo lice i da ga Jovanovićeva drži u šaci:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

 

- Nisam rekla da ima neke mračne tajne, nego da su me neke stvari ostavile bez teksta. Njegov način života, prepiske koje sam videla. Posle nekog vremena sam shvatila da je on drugačiji od onoga što sam mislila da je on. Imala sam pik na neke dve žene koje je pratio, na kraju mi je rekao da ih zna s nekih svinger žurki. On ne iznervirao jer sam ja njih otpratila - kazala je Miona.

- Želeo sam da budem s njima u kontaktu zbog biznisa. Nisam ja imao ništa s njima. Jedna se bavi nekretninama, a druga prodajom automobila. Šta će meni da ja imam njih dve, kad sam imao mnogo žena?! Imao sam puno žena - rekao je Stanislav.

- Miona, čuješ ti šta pričaš? Sramoto jedna, sramoto - dodao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branka

06.04.2024 12:41

Sta je sa ovom devojkom ??? Sramno , alapaca prica stvari koje su trebale da ostanu medju njima. Ona misli da je interesantna !? Bolje da cuti i ne prica vise. Biduci momci neka duboko razminsle da li da imaju takvu devojku od koje ne mogu da cekaju nista dobro. Uzasss od umisljene devojke