PODSETIO JE NA RANE RADOVE! Lakić opet urnisao Snežu Kušadasi! Ona mu poručila samo jedno!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćuti Lakiću, ti si jednako proveo u rijalitiju isto kao i ja. Nemoj ja da počnem da pričam o tebi, mada si ti sebe odavno ukanalio!

PODSETIO JE NA RANE RADOVE! Lakić opet urnisao Snežu Kušadasi! Ona mu poručila samo jedno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Nikola Lakić i Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, opet su se pokoškali tokom noći, pa je on podsetio na to šta je radila u prošlosti. Naime, Lakić tvrdi da je ona bila sklona tome da izmišlja afere sa nepostojećim političarima zarad publiciteta, tako da ne treba previše da komentariše to da li je on veran ili neveran partnerki koja ga čeka u spoljnom svetu.

- Snežo, svi znamo šta si radila u prošlosti. Znamo da si izmišljala afere samo da bi se o tebi pisalo u novinama. Ti si devojka koja je spremna na save, zato se ovoliko godina i vučeš po rijaliti programima. Tebi žene otimaju partnera na tvoje oči, eto koliko si nesnađena. Ti ne znaš da se nosiš sa realnim situacijama koje su ti ispred nosa, pa zato izmišljaš da si sa nekim tamo ljudima u imaginarnoj vezi - rekao je Lakić, a Sneža se nadovezala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža Kušadasi

 

- Ćuti Lakiću, ti si jednako proveo u rijalitiju isto kao i ja. Nemoj ja da počnem da pričam o tebi, mada si ti sebe odavno ukanalio!

Inače, Lakić je dao svoj sud i kada je veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša u pitanju, pa tvrdi da 

 - Miona i Ša su upali u neko ludilo i idu stranputicom. Nije ih samo Stanislav poremetio, jer su pre toga imali sukobe i turture. Ja mislim da se Ša sam teši nekim stvarimam, a Miona je lukava i njoj ovo imponuje, pogotovo što je prva tema i plaši se da izađe iz odnosa. Ima ona presiju, a Ša sebe teši da tu ima prespektive - dodao je Nikola.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading