FILIP CAR SE UKLJUČIO U ELITU: Javno ismevao Ša, pa mu priredio HLADAN TUŠ!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenada Aleksića Ša ne prepoznaju ni najbliži, Filip Car morao da mu skrene pažnju na ponašanje.

FILIP CAR SE UKLJUČIO U ELITU: Javno ismevao Ša, pa mu priredio HLADAN TUŠ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/RTV Pink Official

Aktuelni učesnik "Elite", Nenad Aleksić Ša, skoro pa svakodnevno, doživljava emotivne brodolome zbog ljubavne veze sa Mionom Jovanović, kojoj se nedavno u Belu kuću uselio bivši momak, Stanislav Krofak Pantera.

Filip Car, nekadašnji cimer Nenada Aleksića Ša, objavio je snimak, tokom kog Ša doživljava nervni slom, pa mu uputio snažnu poruku, a mnogi su ovo shvatili kao javno ismevanje:

- Obožavam te ŠAneru institucio - napisao je Car uz emotikone srca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

Iako nije siguran da ga Miona Jovanović voli, Ša ne želi ni da čuje za opciju da raskinu, a kako je njen bivši dečko Stanislav Krofak sada u Eliti sa njima, njegov strah je sve veći i samo želi da mu Miona svakodnevno dokazuje ljubav i prekine svaki vid komunikacije sa bivšim, koji je svima jasno stavio do znanja da ga Miona ne zanima.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović već su bili predmet brojnih spekulacija i komentara javnosti tokom svog boravka u "Eliti", a Nenadovi prijatelji su očajni zbog svega što reper sebi dozvoljava u rijalitiju zbog devojke, koja, po mišljenju mnogih, samo koristi njegovu muzičku karijeru, kako bi joj on obezbedio hitove.

- Pa nema šta, ja sam pre par meseci kad je sve to počelo rekla da kada Ša bude našao devojku svojih godina ili približno, da želi iste stvari, da teži ka braku i deci, koja neće biti nađena u rijalitiju, tada možda i bude srećan. Ovako, tuga je za gledati. Ali mi ga uopšte nije žao, jer ne uči iz svojih grešaka. Nije više ni tužno, nego mučno, zaista - poručila je Sandra Rešić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading