ŠA PREĆUTAO KLJUČNI DETALJ SUSRETA SA VANJOM: Ona priznala šta se desilo prilikom razvoda - reper slagao Mionu!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović je otkrila kako je izgledao susret sa Ša, ovo je prećutao Mioni.

ŠA PREĆUTAO KLJUČNI DETALJ SUSRETA SA VANJOM: Ona priznala šta se desilo prilikom razvoda - reper slagao Mionu!

Foto: Ingram, Pink

Nenad Aleksić Ša je i sinoć govorio o Vanji Ignjatović, te Stanislavu Krofaku otkrio da je  Ignjatovićeva pokušala da mu uzme stan, tako što je insistirala da prilikom kupovine nekretnine ona bude prepisana na njeno ime, uprkos tome što su, sve ukupno, bili samo tri meseca u braku.

Dok Ignjatovićeva iznosi prljav veš iz njihovog braka i time pokušava da ga sroza na samo dno, ovu temu nije preterano komentarisala, dok je Ša odlučan u tvrdnji da je on pokušala da ga iskoristi na taj način i ostavi ga na cedilu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram.com/vanjaignj

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša

 

Međutim, reper je uhvaćen u laži, kada je Mioni Jovanović rekao da je bio prilično grub prema Vanji prilikom razvoda, što je Vanja demantovala. Naime, ona je, odmah nakon potpisivanja papira za razvod, objasnila kako je izgledao njihov susret:

- Konačno se osećam slobodno, sporazumno smo se razveli. Videli smo se ispred sudnice, skroz korektan odnos je bio, za promenu, dala sam mu neke savete i dogovorili smo se da jedno drugo ne spominjemo, iskreno se nadam da me više neće pominjati. Nije prijatno, skoro smo bili zajedno, ali dobro je prošlo - govorila je Vanja za domaće medije odmah nakon razvoda.

Republika

Foto: RTV Pink, ATAImages, youtube/printscreen instagram/vanjaignj

Vanja Ignjatović, Ša, Stanislav i Miona

 

Jasno je da je Ša slagao Mionu, kako bi je nagovorio da nema nikakvu komunikaciju sa Stanislavom, sa kojim je ona želela razgovor, ali joj je ona zabranio. Videćemo kako će Jovanovićeva reagovati, kada bude saznala šta se zaista dogodilo kada je reper napustio Elitu, kako bi se zvanično razveo od Vanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srdjan

30.03.2024 20:11

Lik je dno dna