OBJAVLJEN NECENZURISANI SNIMAK MIONE I STANISLAVA IZ ELITE: Ša saznao kako su ga zajedno namagarčili, mesecima RADILI NA OVOME!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi snimak Mione i Stanislava iz Elite izazvao je totalnu pometnju na imanju.

OBJAVLJEN NECENZURISANI SNIMAK MIONE I STANISLAVA IZ ELITE: Ša saznao kako su ga zajedno namagarčili, mesecima RADILI NA OVOME!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Sinoćnja emisija "Gledanje snimaka" bila je poprilično uzbudljiva, a mnogi odnosi su se napokon iskristalisali. Međutim, nastavak je bio još zanimljivi, s obzirom da je na samom početku današnje emisije raskrinkana Miona Jovanović, koja je posmatrala bivšeg dečka, Stanislava Krofaka, u dvorištu, misleći da Nenad Aleksić Ša to neće primetiti.

Čim je pušten snimak, ukućani su krenuli međusobno da komentarišu, a Miona je pokušala da se opravda, iako je bilo evidentno da je gledala u Stanislava, koji je u tom momentu prolazio pored.

Ša je bio realan, pa prokomentarisao da Miona jeste merkala, ali mu to nije bio dovoljan razlog da raskine sa Jovanovićevom:

 

- Nisam znala ko nailazi, pa sam mahinalno pogledala - rekla je Miona.

- I onda si se nakon toga nasmejala? - pitao je Milan.

- Ma ne, sijalo je sunce, šta treba sad da kažem da je zbog njega - rekla je Miona.

- Jeste se nasmejala njemu, ne znam zbog čega ali mi deluje kao da je to namerno uradila, deluje kao da je nastavila da se smeje. Deluje mi tako i taj momenat da je stavila naocare, to mi je baš čudno iskreno - rekao je Ša.

- Naočare nemaju nikakve veze sa tim, ja sam ih stavila zbog sunca -rekla je Miona.

- Meni je delovalo kao da je doživela neku neprijatnost -rekao je Ša.

- Vidi se da je devojci stalo do njega, da joj je proradila sujeta i žaljenje, on je isto rekao da je ponosan na nju tako da će do kraja završiti zajedno -rekla je Miljana Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading