TRAŽI SE PSIHIJATAR ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Stanislav pokazao reperovo pravo lice, Miona svesna šta je čeka!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je skrenula pažnju na ponašanje Nenada Aleksića Ša.

TRAŽI SE PSIHIJATAR ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Stanislav pokazao reperovo pravo lice, Miona svesna šta je čeka!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Saška Karan, gostovala je na Red Tv u emisiji "Pitam za druga" te prokomentarisala sva aktuelna dešavanja u Beloj kući. Ona se dotakla ljubavnog trougla Nenada Aleksića Ša, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, veruje u pomirenje Stanislava i Mione zbog njenog stalnog gledanja u njega, priznala da Ša nikada nije videla u gorem izdanju, pa osula paljbu po njemu zbog nekih nerešenih situacija iz prošlosti. Takođe je otkrila da tek očekuje zaplet u rijalitiju zbog svih žena koje se otimaju oko Stanislava Krofaka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak

 

- Meni se Stanislav dopada, ušao je zbog sebe, ali ono što ja vidim je da Miona gleda u njega stalno, takođe se Maja primakla njemu kao i Aneli koja je bacila oko na njega. Tako da mislim da će tu biti zanimljivo i da će se svašta desiti. Ša nema granice, on je patološki ljubomoran, sa njim sam imala teške svađe i nikad se nisam sa njim pomirila, niti bih. Ja kako njega znam to nije isti čovek, on je izigravao nekog frajera, još je i pokvaren i bezobrazan. Od njega nije ništa ostalo samo neko ludilo. Mislim da je njemu preko potreban psihijatar. On greši u tome što ne zna za toleranciju, ne može tako da se ponaša i da ljubomoriše za svaku sitnicu. On nije mlad i balavac da se tako ponaša, on je u dobrim godinama. Mi sada vidimo čoveka koji stalno plače kao neka seka Persa. Kad je mene neko video da plačem u rijaltiiju zbog nečega što mi je neko rekao, plače se kući, ja ne dozvoljavam da me vide drugi, a on plače za svaku sitnicu - priznala je Saška Karan.

Saška Karan se, takođe, osvrnula na ostale devojke, koje su bacile oko na Stanislava i smatra da će Krofak tek napraviti opštu pometnju, s obzirom da se ukućanke otimaju oko njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading