SAOPŠTENE INFORMACIJE O PANTERI IZ SPOLJNOG SVETA: Stanje u Eliti se ZAHUKTAVA, u poslednji čas otkriven PAKLENI PLAN!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković odmah morao da reaguje!

SAOPŠTENE INFORMACIJE O PANTERI IZ SPOLJNOG SVETA: Stanje u Eliti se ZAHUKTAVA, u poslednji čas otkriven PAKLENI PLAN!

Foto: TV Pink/printscreen

Radomir Taki Marinković, otac poznate učesnice rijalitija "ElitaMaje Marinković, nedavno je dao izjavu u kojoj je progovorio o potencijalnoj vezi između svoje ćerke i njenog cimera na imanju u Šimanovcima, Stanislava Krofaka, kao i o reakciji fanova na njihov blizak odnos.

Naime, Taki je otvoreno izneo svoje mišljenje o odnosu Maje i Stanislava, ističući da nema ništa protiv podrške koju im pružaju fanovi. Ipak, istakao je da je njegova naslednica izjavila da će ostati sama do kraja rijalitija, te da je on prezadovoljan zbog toga.

- Ništa ja nemam protiv, samo neka fanovi to guraju, moja ćerka je rekla da će ostati sama do kraja i da je ne zanima nikakav odnos, iskreno ja sam prezadovoljan zbog toga. Ako je ona nasmejana i srećna zbog nekoga, ja nemam problem sa tim. Do sad je imala sve pogrešne ljubavi i nadam se da će konačno da naiđe neko ko valja, da ima normalan odnos sa nekim i da je ceni i poštuje. Ja se u njene odnose ne mešam samo da ona bude srećna i zadovoljna - istakao je Marinković.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković Elita

Odgovarajući na pitanje o reakciji fanova, Taki je izbegao da komentariše "nebitne ljude", kako je oslovio bivšeg zeta Filipa Cara.

- Ne bih da komentarišem nebitne ljude, oni su meni kao vazduh, ne bih se obazirao na prethodne učesnike rijalitija. Zna se tamo ko je bog i batina i ide krupnim koracima prema tituli, moja Maja kad kaže jednu rečenicu nastane opšti haos za stolom - rekao je otac poznate starlete, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Taki Marinković neće ni da čuje za Filipa Cara

Na pitanje da li bi podržao vezu između Stanislava i Maje, Taki je istakao da sumnja u njegovu iskrenost, ističući da bi on "pristao na sve radi opstanka".

- To su sve Majini fanovi i taj dečko Stanislav je rekao sve što ima o svojoj bivšoj devojci Mioni i nema više priču tamo, pa sad želi da se zakači na moju Maju koja je najjača karika u rijalitiju trenutno. Naravno da se Maja njemu dopada, kao i svakome, ali bi on tamo pristao na sve radi opstanka - zaključio je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading