OVAJ TAKMIČAR NAPUŠTA USKORO "ELITU", OTKRIVEN I PRAVI RAZLOG: Kada se pojavio na vratima svi su se ŠOKIRALI, totalni preokret u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar rijalitija otkrio da bi voleo zbog jedne stvari da napusti imanje u Šimanovcima.

OVAJ TAKMIČAR NAPUŠTA USKORO "ELITU", OTKRIVEN I PRAVI RAZLOG: Kada se pojavio na vratima svi su se ŠOKIRALI, totalni preokret u rijalitiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popodne u pabu "Prijatelji" dobilo je neočekivan obrt kada su Aneli Ahmić, Anđelo Ranković, Stanislav Krofak i Lepi Mića odlučili da preuzmu kontrolu nad Božom Džonsom. Naizgled obično popodne, pretvorilo se u pravu modnu reviju kada su ovi momci uspeli da nateraju Božu da se obuče kao da ide u popularnu emisiju "Amidži šou".

Aneli je preuzeo ulogu voditelja i najavio Božin ulazak kao da se radi o velikom događaju. U tom trenutku, Boža se pojavio ispred paba obučen od glave do pete u odelo koje je odavao utisak kao da je spreman za televizijski nastup. Svi prisutni su se smejali, a Boža je ponosno zakoračio u pab, prateći teatralnu najavu.

Mnogi su prokomentarisali da bi voleli da Boža napusti rijaliti povodom gostovanja u emisiji, jer mu je to velika želja. 

 


Njegova pojava izazvala je smeh i šok među prisutnima, koji su bili iznenađeni njegovom transformacijom. Neki su se čudom čudili, dok su drugi jedva zadržavali smeh. Boža je u tom trenutku preuzeo ulogu zvezde večeri, privlačeći pažnju svih prisutnih.

Ova neobična situacija sigurno će se dugo prepričavati među posetiocima paba "Prijatelji", a Boža Džons će zauvek ostati upamćen po svom neobičnom ulasku inspirisanom emisijom "Amidži šou".

Božina majka Goga oštro je demantovala spekulacije o sinovljevoj seksualnoj orijentaciji, ističući da je reč o čistim lažima, p je naglasila tradicionalnu vaspitanost porodice Džons i ističe da bi Boža sigurno bio iskren oko svoje seksualnosti da je situacija drugačija.

Foto: TV Pink/printscreen

Boža Džons

 

To su čiste gluposti i laži, samo što on ne zna da se odbrani! To uopšte nije istina, ni u ludilu! Imao je devojke, žene, starije i mlađe... O tome nema govora. Mi smo tradicionalna porodica, o nama se sve zna - svi smo kao prijatelji, tako razgovaramo sa našom decom i vaspitavamo ih. Sve znamo o njima i sve bi nam rekli. Boža da jeste gej, on bi to rekao - sigurna je Goga, pa je dodala:

- On je, ustvari, njega upoznao, bio mu je kao mentor, što se tiče muzičke karijere. Savetovali smo sinu da krene polako, međutim, Sirijac mu je obećao da će ga na estradu gurnuti kroz velika vrata, da će ići preko da peva. Sklopili su dogovor da potpišu ugovor na pet godina, Sirijac će u njega ulagati, a on će mu prve godine davati 50 odsto zarade, a taj procenat se smanjuje tokom godina i onda su kvit. Boža je trebalo da nastupa, Sirijac ima poznanstva u Kanadi, ovde-onde, da peva po klubovima, a ne pod šatorima. Sirijac je izabrao i pesmu, to je čisto poslovna saradnja. Eto to je cela istina, nema tu nikakvih afera, ili šta se već priča.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading