"ISTINA ĆE POBEDITI" Vučić se obratio građanima: Organizovali su čitave fabrike laži protiv Srbije (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.04.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se obratio građanima Srbije na svom Instagram profilu.

"ISTINA ĆE POBEDITI" Vučić se obratio građanima: Organizovali su čitave fabrike laži protiv Srbije (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

- Danas ste mogli da vidite kako funkcioniše regionalna, ali rekao bih i svetska fabrika i mašinerija laži. Iako sam juče nedvosmisleno na konferenciji za novinare govorio o potrebi za očuvanje mira, o tome kako ćemo sve da učinimo da mir bude sačuvan, govorio sam o tome da bi usvajanje rezolucije u Ujedinjenim nacijama značilo otvaranje Pandorine kutije i nedvosmisleno rekao da to znači veliki broj novih rezolucija pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, danas ste mogli da vidite u svim regionalnim medijima od majki Srebrenice, do svih ostalih koji kažu da Pandorina kutija je u stvari rat protiv naših komšija, dalje naoružavanje, iako je bilo potpuno jasno da to veze jedno sa drugim nikakve nema - poručio je Vučić.

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zaključio da će uprkos svemu istina pobediti.

- Organizovali su čitave fabrike laži protiv Srbije, istina će pobediti - poručio je predsednik na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku ambasadore azijskih zemalja, koje je upoznao sa izazovima sa kojima se suočava Srbija.

- Sa našim prijateljima, ambasadorima azijskih zemalja u Srbiji, razgovarao sam o regionalnim i geopolitičkim prilikama, detaljno ih upoznavši sa svim izazovima i pritiscima sa kojima se suočavaju naša zemlja i srpski narod - napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici "buducnostsrbijeav".

Naveo je da je ponosan na prijateljstvo i poštovanje koje Srbija ima, posebno među azijskim zemljama, u odbrani prava, pravde, morala i civilizovanog svetskog poretka.

- Takva podrška za Srbiju predstavlja veru u drugačije i bolje sutra za sve nas - poručio je Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Djura

30.04.2024 15:20

Videcemo jos...zna se cija je rec poslednja

Vuk

30.04.2024 15:25

Tako je predsednice, istina i pravda uvek pobede! Podrska predsedniku!

Đurđa

30.04.2024 15:26

Kad Vučić ne krije ništa i govori istinu, uvek nađu način da ga za nešto okrive. Svima smeta što je osoba koja se bori za srpski narod i svoju državu.

Kaja

30.04.2024 15:27

Srbija će se boriti protiv laži!