HITNA REAKCIJA IZ CRIKVENICE! Filip Car se obratio Aleksandri Nikolić - SVI SU U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car hitno reagovao nakon što je Aleksandra NIkolić objavila fotografiju sa trudničkim stomakom.

HITNA REAKCIJA IZ CRIKVENICE! Filip Car se obratio Aleksandri Nikolić - SVI SU U ŠOKU!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Pobednica rijalitija "Zadruga 6", Aleksandra Nikolić, nalazi se u devetom mesecu trudnoće i sa nestrpljenjem iščekuje dolazak svog mališana. Nedavno se oglasila putem društvene mreže Instagram, gde je pozirala nasmejana nakon posete doktoru, ističući da se broje sitno do porođaja, kao i zahvalnost prema svojoj doktorki.
 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić objavila sliku sa trudničkim stomakom

U ovom važnom periodu, Aleksandru prati i njen partner Filip Car, koji je izjavio da je Aleksandra dobro, te da iako postoje određene komplikacije, ona hrabro nosi svoju trudnoću. Filip je istakao da su dobili tačan termin za porođaj, koji je planiran za 10. ili 11. april, s tim da se termin može pomeriti za koji dan. Istakao je i da će javnost biti obaveštena o dolasku njihove ćerke na svet putem njegovog profila na društvenim mrežama ili direktno sa slavlja.


Iako svaka trudnoća nosi određene izazove, Filip je naglasio da je Aleksandra hrabra i da se hrabro nosi sa svim izazovima. On je istakao da je sa bebom sve u najboljem redu i da se raduju njenom dolasku.

Foto: Instagram.com

Filip Car komentarisao sliku Aleksandre Nikolić

 


Ovaj period sigurno donosi mnogo uzbuđenja za Aleksandru, koja se sada priprema za ulogu majke. Uprkos izazovima, ona je puna pozitivne energije i spremna je za naredni korak u svom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading