FILIP CAR SA DVE RIBE U STANU U CRIKVENICI: Otkriveno šta se dešava u porodičnom domu, sada je sve jasno!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car pokazao šta se dešava u porodičnom domu!

FILIP CAR SA DVE RIBE U STANU U CRIKVENICI: Otkriveno šta se dešava u porodičnom domu, sada je sve jasno!

Foto: Instagram/printscreen

Popularni influenser Filip Car nedavno je oduševio svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografiju kako sprema ukusnu ribu u porodičnom domu u Crikvenici. Ova poznata destinacija na hrvatskom primorju očigledno je bila savršeno mesto za Filipovu kulinarsku avanturu.

Na slici koju je Filip podelio sa svojim pratiocima, može se videti kako sprema ribu na tradicionalan način, koristeći sveže sastojke i lokalne začine. Ova slika sigurno je izazvala brojne simpatije kod ljubitelja kuvanja i morskih specijaliteta.

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

 


Filip Car nije samo poznat po svom uticaju na društvenim mrežama, već i po svojoj ljubavi prema kulinarstvu. Često deli recepte i savete o ishrani sa svojim pratiocima, te je ova objava o pripremi ribe u Crikvenici samo još jedan dokaz njegove strasti prema hrani.

Crikvenica, popularno letovalište na Jadranskom moru, poznata je po prelepim plažama, kristalno čistom moru i bogatom ribljem meniju. Ovo mesto privlači ljubitelje morskih specijaliteta iz celog sveta, a Filip Car je odlučio da upravo tu priredi svoju riblju gozbu.

Foto: Pink

Filip Car u Zadruzi

 


Filip je istakao da mu je posebno drago što može da uživa u pripremi obroka sa svojom porodicom. Porodični trenuci provedeni u kuhinji, stvarajući ukusna jela, nesumnjivo su dragoceni za ovog mladog influensera.

Ova objava Filipa Cara definitivno je probudila apetit kod mnogih, ali i pokazala da je uživanje u pripremi hrane i deljenje tih trenutaka sa najbližima nešto što se ne zaboravlja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

03.03.2024 20:57

He he vi ste neki mangupi