TOTALNI PREOKRET U ELITI! Matora otkrila DETALJ koji će sve promeniti - Produkcija ima KLJUČNU ULOGU!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora popričala je sa Ivanom Marinkovićem o situaciji u rijalitiju!

TOTALNI PREOKRET U ELITI! Matora otkrila DETALJ koji će sve promeniti - Produkcija ima KLJUČNU ULOGU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Tokom popodneva Ivan Marinković i Jovana Tomić Matora sedeli su na kauču i vodili neobavezne razgovore o međuljudskim odnosima. Matora je istakla da je kako je išla iz sezone u sezonu postala sve smirenija, te da joj svađe sa ukućanima na imanju u Šimanovcima više ne prijaju. 

Međutim, Ivan je istakao da smatra da u rijalitiju postoji mnogo ostrašćenosti, što dovodi do novih i kompleksnijih rasprava kako za crnim stolom, tako i van njega. Matora se složila sa Ivanom, te dodala da smatra da je vreme da se neki međuljudski odnosi i atmosfera u rijalitiju totalno promene. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jovana Tomić Matora

 

- Ono je Mića u pravu, moraš da imaš žestoke sukobe, ja sam ih svakako pre imala, u ovoj sezoni nemam potrebe. Ali da imam, sa ovim živcima, sa ovom psihom, nema šanse. Ovo otac, majka, grob, nema šanse - rekla je Matora.

- Mnogo ostrašćenosti - rekao je Ivan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jovana Tomić Matora

 

- Mora nešto da se menja, sve je uzelo maha, totalno je drugačije - rekla je Matora.

- Da, zato što dolaze fanatici, kopiraju, bolesnici i ova bolesnica - rekao je Marinković.

Povodom njihove situacije oglasila se i bivša zadrugarka i Matorina dobra drugarica Jelena Pešić, koja je za domaći medij dala sud o ljubavnoj odnosu Matore i Anite, kao i o turbulentnom krahu braka koji se dogodio. 

Foto: Red tv printscreen

Jelena Pešić

 

Kada se sve to izdešavalo sa Anitom i Matorom, ja sam jedva čekala da se Anita smuva sa Anđelom da bi Matora konačno digla ruke od nje jer mi je izgledalo da bi joj sve oprostila i bila opet sa njom - rekla je Jelena pa dodala:

Volela bih da je Matora hladnokrvna, da ne obraća pažnju na njih dvoje ali to je jače od nje i na svaku reč skače i svađa se, nervira se… Volala bih da nije tako, ali to je Matora. Matora je u njoj videla porodicu i sad je boli sve vezano za Anitu. Taj brak nije trebao ni Aniti, a ni Matoroj po svemu sudeći. Jedva čekam da Matora izađe i da porazgovaram sa njom o svemu, ona kada je napolju zna da me pozove i u sred noći da me pita za savet ili mišljenje o nečemu, nadam se da cu moći da utičem malo na nju - poručila je za Pink.rs bivša zadrugarka i voditeljka Jelena Pešić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading