POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK U ELITU: Pink izdao zvanično saopštenje, ukućane čeka novi ŠOK!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je učesnicima Elite pripremio novo iznenađenje.

POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK U ELITU: Pink izdao zvanično saopštenje, ukućane čeka novi ŠOK!

Foto: Ilustracija

Utorak u rijaliti šou-programu "Elita" obećava nezaboravno veče, jer na velelepno imanje u Šimanocima stiže poznata muzička zvezda Sloba Vasić.

Za sve ljubitelje dobre muzike i provoda, Vasić je pravo osveženje. Njegova energija na sceni i harizma kojom osvaja publiku čine ga nezaobilaznim gostom svakog događaja. Njegov dolazak na velelepno imanje u Šimanovcima sigurno će dodatno podići raspoloženje među takmičarima i učiniti da ovo veče bude jedno od najuzbudljivijih do sada.

Odmah posle emisije "Amidži šou", koja je na programu Pinka od 22h, sledi direktno uključenje iz Šimanovaca, a učesnici "Elite" biće oduševljeni kada budu videli ko im stiže u goste!

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Sloba Vasić

 

Iako takmičari možda ni ne slute šta ih čeka, sigurno je da će Sloba Vasić i DJ Neba napraviti veliku promenu u dinamici večeri i ostaviti snažan utisak na sve prisutne. Uz njihovu muziku, ova noć u "Eliti" obećava da će biti nezaboravna.

Očekujemo da će večerašnja žurka biti jedna od onih koje će se dugo pamtiti, a da li će Sloba Vasić uspeti da napravi provod za pamćenje, bez dodatnih skandala, ostaje nam samo da ispratimo večeras, nakon emisije Amidži šou. Tokom žurke se iskristališu i mnogi odnosi u kući, pa gledaoci jedva čekaju da vide čime će ih učesnici sada iznenaditi.

Inače, pevač Sloba Vasić nedavno je imao dugu borbu sa viškom kilograma i pre više od godinu dana operisao je želudac.

Lekari su mu savetovali da ugradi balon, što je on i uradio, ali je intervencija prošla neslavno, zbog čega je morao da ga izvadi. Ipak, pevač je doneo odluku da se ponovo podvrgne operaciji, o čemu je obavestio fanove na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading