HITNA ODLUKA PINKOVE PRODUKCIJE: Nakon karambola u Eliti PLJUŠTE KAZNE!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef ovo ne toleriše!

HITNA ODLUKA PINKOVE PRODUKCIJE: Nakon karambola u Eliti PLJUŠTE KAZNE!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici rijalitija "Elite" suočavaju se sa jasno definisanim pravilima ponašanja koja su im predočena kako bi održali red i disciplinu u Beloj kući. Iako su pravila detaljno objašnjena, neki učesnici neretko prekrše određena pravila, što rezultira njihovim kažnjavanjem.

Jedno od pravila koja su istaknuta odnosi se na fizički kontakt među učesnicima, a večerašnji incident između Uroša Rajačića i Danijela Dujkovića Munjeza doveo je do hitne reakcije Velikog šefa. Naime, Rajačić je pokazao agresivno ponašanje tako što se uneo Dujkoviću u lice i gurnuo ga, što je rezultiralo odlukom Velikog šefa da mu se oduzme mesečni honorar kao kazna za nedolično ponašanje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Uroša Rajačića i Munjeza

Pravila života na velelepnom imanju u Šimanovcima detaljno su objašnjena kako bi se osiguralo da učesnici razumeju očekivanja koja se postavljaju pred njih. Voditeljka Ivana Šopić im je čak pročitala pravila tokom trajanja samog rijalitija, ističući važnost poštovanja istih. Takođe, u radionici i na nekim drugim mestima u kući mogu se naći plakati na kojima su jasno istaknuta pravila ponašanja, čime se dodatno naglašava njihov značaj i važnost za održavanje harmoničnog okruženja.

Republika

Foto: Ilustracija

Zadruga 7 Elita

Kažnjavanje učesnika koji prekrše pravila ponašanja sastavni je deo funkcionisanja Bela kuće. Odluka Velikog šefa da kazni Uroša Rajačića oduzimanjem mesečnog honorara predstavlja jasan primer posledica koje slede nakon nepoštovanja pravila. Ovakve odluke imaju za cilj da osiguraju poštovanje pravila među učesnicima i da održe atmosferu uzajamnog poštovanja i bezbednosti unutar kuće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading