ISPLIVALA ŠOK ISTINA U ELITI: Palo priznanje bez bubica, Milan Milošević takmičarku saterao u ĆOŠAK!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo otkrila šta joj je Bojana Pavlović govorila ispod jorgana!

ISPLIVALA ŠOK ISTINA U ELITI: Palo priznanje bez bubica, Milan Milošević takmičarku saterao u ĆOŠAK!

Foto: TV Pink/printscreen

Pred sam kraj današnje emisije "Gledanje snimaka" Anđela Šparavalo odlučila je da iznese sve detalje tajnih razgovora sa Bojanom Pavlović i priznanjima emocija ispod jorgana, koja su po njenom priči bila bez bubica, pa kamera nije mogla da snimi ton tih razgovora. 

Iako je Anđela sve ubeđivala da je od Bojane dobila emotivno priznanje, Pavlovićeva je pobesnela i tvrdila da njena bivša devojka laže. 

- Pod pokrivačem sam je pitala da li me voli, ona mi je napisala na ruku da, ja nemam potrebe da lažem. Ja se nadam da postoje snimci šta ja pričam, ja sam njoj rekla da ja nju ne volim nego je obožavam, ali da ona kaže da ona mene ne voli, ja razumem da je nju sramota ali može bar da prizna neke stvari valjda sam zaslužila. Ja nju razumem da ima neki odbrambeni mehanizam da je alfa i da ne sme da prizna emocije - rekla je Anđela.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđeča Šparavalo

- Ali sad ispada da si ti alfa u odnosu čim sve smeš da priznaš - dodao je Milan.

- Ja sam ustala i rekla glasno da je volim i da nešto planiram sa njom, ona mene jeste ustala i branila od ljudi ovde i to joj hvala, ja sam uvek uvijala sve u celofan i znam da se to njoj nije svidelo. Ja ne bih bila sa nekim da ne osećam isto to. Ona ne bi ulazila sa mnom u bilo kakav odnos da voli nekog drugog, niko drugi me ne bi zanimao da volim drugog - govorila je Anđela.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđeča Šparavalo i Bojana Pavlović

- Ovo što ona sada priča je takvo lupanje gluposti, ona nije ušla sa mnom u odnos jer me je volela nego zbog klipa koji je trebao da izađe u četvrtak. Šta ako se moja devojka zove na slovo A? Šah-mat  - poručila je Bojana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading