AU, KAKVA IZDAJA U ELITI! Đedović sve raskrinkao, ovo je NAJVEĆA PREVARA sedme sezone!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok otkriće, ovo niko osim njega nije primetio!

AU, KAKVA IZDAJA U ELITI! Đedović sve raskrinkao, ovo je NAJVEĆA PREVARA sedme sezone!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo juče su stavile tačku na svoj ljubavni odnos, jer Bojana više nije mogla da se izbori sa količinom laži koje saznaje iz dana u dan, a od Anđele ne dobije nijedno opravdanje koje bi malo moglo da ublaži situaciju. 

Iako je Šparavalo preklinjala Bojanu da je ne ostavlja i na suze pokušala da popravi situaciju, izgleda da se vrlo brzo pokazalo da je sve to lažno radila, jer je Marko Đedović svima obelodanio šta je video, a po svemusudeći kamere to nisu zabeležile. 

Naime, Đedović je rekao svojim cimerima da je video kako su se Anđela i Sara Šljivar, poznatija kao Marbelja, poljubile u usta, vrlo brzo nakon raskida sa Bojanom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đedović otkrio da su se poljubila Anđela Šparavalo i Sara Marbelja

Ova situacija izazvala je pometnju na društvenim mrežama, jer su Anđela i Bojana imale veliku podršku koja je branila njihovu ljubav, pogotovo od napada koje su dobijale od porodice Šparavalo. Anđela je govorila da Bojanu toliko voli da je spremna i najmilijih da se odrekne kako bi bila sa njom, a izgleda da je sve to bilo lažno i da njena ljubav prema Pavlovićevoj uopšte nije tolika kolikom ju je predstavila, pa su možda i nagađanja da je sve radila zarad rijalitija istinite. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović raskid

Mnoge zanima kako li će reagovati Bojana kad sazna da se ovo desilo i da li će nakon toga zvanično okončati odnos sa Šparavalo i poverovati u spekulacije da je celu priču folirala zarad medijske pažnje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading