UČESNICU ELITE PORODICA ODBACILA: Iza pokvarenog osmeha krije se HOROR! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.03.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno?!

UČESNICU ELITE PORODICA ODBACILA: Iza pokvarenog osmeha krije se HOROR! Da se naježiš (FOTO)

Foto: shutterstock

U toku sinoćnjeg izdanja emisije "Nominacije", je i ovog puta izazvalo pravu buru emocija među takmičarima. Voditeljka Ivana Šopić je u jednom trenutku dala reč Bojani Pavlović kako bi iznela svoj stav o ovonedeljnim potrčcima, Urošu Rajačiću i Snežani Jovičić

Tokom svog izladanja, Pavlovićeva je istakla da je porodica odbacila Snežu, te da je zbog toga ogorčena.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bojana Pavlović nominovala Snežu Jovičić Elita

- Najradije bih isprozivala Snržanu. Verujem da je ona podvojena ličnost. Ona je s njene dobre strane dobra duša, razumna i emotivna, a s druge aždaja. Mislim da te je neko emotivno povredio, pa si takva. Odbačena si od strane porodice. Smatram da se ponašaš tako jer nisi imala ljubav i pažnju od roditelja. Tvoja loša strana je jeziva. Takva si mi za horor, jeziv mi je tvoj pokvaren smeh. Nikom ovde nisi prijatelj i nemaš nameru da budeš ovde iskrena prema bilo kome. Jezivo mi je kako se ponašaš veoma si zlonamerna. Smatram da si bila iskrena prema Darjanu i da si opčinjena njime jer te je ostavio na onakav način. Imaš neko čudno ponašanje, nije mi jasno, ne znam ni kako to da nazovem - kazala je Bojana, dok je nominovala Snežu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bojana Pavlović nominovala Snežu Jovičić Elita

Podsećanja radi, u toku emisije "Nominacije", aktuleni učesnici rijaliti šou-programa "Elita" su se suočili sa teškim izborom koga će sačuvati u Beloj kući i poslati u izolaciju, Uroša Rajačića ili Snežu Jovičić. Marija Malivuk je zgrozila ukućane i javnost svojim izlaganjem da ugrožena takmičarka ima upitnu higijenu.

Snežo, mislim da si nadobudna, aljkava, briješ se "dole" u krevetu, jako si prljava osoba... Uroše, znam da si agresivan. Imaš te napade na žene, više neću da te zovem lažni bokser. Šaljem Snežu - rekla je Malivuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading