MILJANA UGLEDALA MALOG ŽELJKA: Urla na sav glas od PLAKANJA, scene iz Elite kidaju dušu na komade!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slomila se pred kamerama!

MILJANA UGLEDALA MALOG ŽELJKA: Urla na sav glas od PLAKANJA, scene iz Elite kidaju dušu na komade!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, aktuelna učesnica rijalitija "Elita", tokom prethodne noći je dobila niz poklona od svojih članova porodice, što ju je izuzetno obradovalo. Kada je ugledala mnoštvo kutija, osećala je uzbuđenje koje nije mogla da sakrije. Odmah je odjurila u spavaću sobu kako bi otkrila šta se krije unutra, a svaki poklon je dočekala sa oduševljenjem.

Međutim, najemotivnije je reagovala na majicu sa likom njenog sina Željka i nje same. Očigledno dirnuta gestom svog naslednika, Kulićeva se nije mogla suzdržati, te je sa svima podelila svoje oduševljenje, ističući da je najveću pažnju privukao trofej koji joj je nacrtao upravo njen sin.

- Vidite, piše "najbolja mama" - vikala je Miljana puna radosti, dok su je cimeri pažljivo slušali, a njena cimerka Žana nije krila emocije, te je istakla važnost takvih gestova dece:

- E, pa vidiš, kada ti dete napiše tako nešto onda znaš da je istina - rekla joj je učesnica "Elite". 

Podsećanja radi, majka Miljane Kulić, Marija Kulić i te kako je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje privatne poruke koje dobija, a sada joj je stiglo obaveštenje da njenu ćerku imućni gospodin iz Švedske, koji je spreman da plati 50.000 evra za njenu kaznu u rijalitiju.

- Reci Miljani, čitala sam na Fejsbuku milioner iz Švedske kešira 50.000 evra i da ne otkazuje učestvovanje, nema je u emisijama, štrajkuje - objavila je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubav

10.03.2024 12:10

Miljana kao da Željka voli najviše na daljinu. Plač, dernjava i poruke ljubavi lete prema Nišu ali ponašanje joj ostaje isto, neodgovorno i ponižavajuće za devojku koja ima dete i to će ono gledati kroz koju godinu. Kad boravi u Nišu (malo dana u toku godine ) nema Miljana strpljen volje i vremena za sina, nema ona poriva da detetu skuha supicu, ispeče kolač, okupa ga ,izvede u park da se igraju i šetaju, dete da vozi bicikl...Sedne dete u taxi, odvede u nekunprodavnicu, dovede pred ulaz crkve i vrati u vrtić. Meni to ne izgleda kao naročita privrženost detetu koje ne boravi sa njom 5 meseci. Miljana je to dete samo rodila a baka i tetke, deda su mu porodica. Miljana im dođe samo povremeno i napravi gomilu problema. Poslala Marija poklone da Miljan ne napravi scenu a Miljanu će to oduševiti i smiriti samo na kratko vreme, nema tu promene.