LOM U ELITI: Obezbeđenje hitno reagovalo, takmičari skočili kao opareni iz kreveta!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadni haos Uroša i Munjeza probudio sve takmičare!

LOM U ELITI: Obezbeđenje hitno reagovalo, takmičari skočili kao opareni iz kreveta!

Foto: TV Pink/printscreen

U rijalitiju "Elita", situacija je kulminirala kada je Danijel Dujković Munjez odlučio da prekine tišinu i svojim lupanjem po loncu i kašikom spreči ostale ukućane da spavaju i odmore pred večerašnju emisiju. Razlog za ovaj potez, kako je istakao, bila je njegova nespavanje zbog Jovane Cvijanović i Uroša Rajačića.

Uroš je ubrzo ušao u verbalni okršaj sa Munjezom, ističući da nije kriv za to što ga Jovana prati, što je dovelo do tenzije između njih dvojice. Njihov sukob je eskalirao do tačke da su se našli lice u lice, a situacija je zahtevala intervenciju obezbeđenja kako bi sprečili dalje izbijanje sukoba.

- Koga boli ku**c da li ću spavati?! To što ne smeš da se obratiš na pravu adresu... Ma ti si bre jedna pi**urina mala smrdljiva - rekao je Uroš.

- Neće niko spavati, zahvalite se ped*ru - rekao je Munjez.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Munjeza i Uroša Račića

- Ne mora niko da spava... Pi**urino jedna smrdljiva! Nisi ti za džabe muljava slina ovde - drao se Uroš.

Ovaj incident nije prošao neprimećeno, a reakcije ostalih ukućana jasno su ukazale na napetost koja je vladala u tom trenutku. Munjez je insistirao na tome da niko neće spavati, dok je Uroš izrazio svoje nezadovoljstvo na veoma oštar način.

Uprkos brzoj intervenciji obezbeđenja, ostaje pitanje kako će se dalje odvijati situacija između Munjeza i Uroša. Njihov sukob ostavlja prostora za nagađanja o mogućim budućim konfliktima, ali takođe i za moguće pomirenje ili rešavanje nesuglasica.

Ostaje nam da ispratimo dalji razvoj događaja u rijalitiju "Elita" i vidimo kako će se ova napeta situacija razrešiti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading