OGLASIO SE OTAC OD ŠA! Nikad ovako nije govorio o sinu! Njegove reči ĆE VAS ŠOKIRATI!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova izjava iznenadiće mnoge!

OGLASIO SE OTAC OD ŠA! Nikad ovako nije govorio o sinu! Njegove reči ĆE VAS ŠOKIRATI!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Učesnik Elite i reper Nenad Aleksić Ša već nekoliko dana pravi haos u Beloj kući zbog turbulencija u vezi sa Mionom Jovanović, a kako je do sada uvek hvalio sina, sad je i on šokiran scenama koje je gledao sinoć u emisiji.

Naime, Zoran Aleksić tvrdi da u poslednje vreme ne može da prepozna sina, koji se ponaša detinjasto jer ne može da reši probleme u vezi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona tokom svađe 

 

- Nenad je do sada bio smešan u postupcima sa Mionom, ali ovo što se sada vidi je neka druga priča. Ne mogu da verujem da je čovek toliko poludeo, toliko više ne liči na sebe da je to strašno. Znam da će to sve da se reši jer je i luđe postupao u rijalitiju sa bivšim devojkama, znaće narod na koga ja mislim. Ovo sada je baš otišlo predaleko jer ne može on u svojim godinama da pusti da mu jedna klinka pravi haos - rekao je on za medije, pa je dodao:

- Da me neko ne shvati pogrešno, oni su meni preslatki zajedno, ali mislim da im zatvoren prostor pravi probleme i drugi ljudi koji im se mešaju u vezu. Verujem da će se sve srediti uskoro.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Zoran Aleksić i Nenad Ša

 

Podsećamo, reper Nenad Aleksić Ša je počeo da zabrinjava publiku i učesnike rijalitija "Elite" u poslednjih nekoliko dana. Nenad kao da je izgubio sve konce od ulaska Stanislava Krofaka Pantere u rijaliti, inače bivšeg dečka pevačice Mione Jovanović. Sve češće joj pravi ljubomorne scene, a sada joj je zabranio i komunikaciju sa Lepim Mićom, jer je ubeđen da on želi da je pomiri sa bivšim, koji boravi u pabu i najčešće razgovara sa njim.

Kako su Nenadove scene sve brutalnije, Lepi Mića mu je poručio da će on biti zaslužan za pomirenje Mione i Stanislava, s obzirom da tim ponašanjem odguruje Mionu od sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cilka

14.03.2024 22:49

Meni je sve to slatko ... Rece onomad Anabela Sad je Kizi slatko Covece gorko je kao Pelin osvesti se vec jednom Mada da si znao vaspitao bi ga kako treba