ŠA MIRI MIONU I STANISLAVA! Reper osmislio taktiku da spoji devojku sa bivšim, a najgore TEK SLEDI!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Stanislav na korak do pomirenja zahvaljujući Nenadu Aleksiću Ša.

ŠA MIRI MIONU I STANISLAVA! Reper osmislio taktiku da spoji devojku sa bivšim, a najgore TEK SLEDI!

Foto: youtube.com/pink.rs

Reper Nenad Aleksić Ša je počeo da zabrinjava publiku i učesnike rijalitija "Elite" poslednjih nekoliko dan. Nenad kao da je izgubio sve konce od ulaska Stanislava Krofaka Pantere u rijaliti, inače bivšeg dečka pevačice Mione Jovanović. Sve češće joj pravi ljubomorne scene, a sada joj je zabranio i komunikaciju sa Lepim Mićom, jer je ubeđen da on želi da je pomiri sa bivšim, koji boravi u pabu i najčešće razgovara sa njim.

Kako su Nenadove scene sve brutalnije, Lepi Mića mu je poručio da će on biti zaslužan za pomirenje Mione i Stanislava, s obzirom da tim ponašanjem odguruje Mionu od sebe.

- Ti ćeš ih pomiriti! - povikao je Lepi Mića, aludirajući na to da će Ša svojim ponašanjem pomiriti Mionu i Stanislava Krofaka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Mnogi učesnici Elite, ali i brojni gledaoci rijalitija, složili su se sa ovom izjavom Lepog Miće, te veruju da je pitanje trenutka kada će Miona odlučiti da stavi tačku na vezu sa Ša i pomiri se sa Stanislavom, koji je sušta suprotnost, što je i sama priznala, prilikom njegovog ulaska.

Nenad ne podnosi kritike, te je i ovo shvatio kao napad, a ne dobronameran savet, dok je Miona samo nemo posmatrala ovu scenu. Mnogi su se zapitali zašto nije demantovala Miću i time svima stavila do znanja da od pomirenja sa Stanislavom nema ništa, a po svemu sudeći, i ona je svesna da se kraj njene veze sa Ša bliži.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading