TATA MORA DA BRANI ŠA: Pantera im napravio dramu od života, reperov ćale se umešao, ne može da gleda kako mu se dete kida!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O potencijalnoj snajki Mioni Jovanović nije smeo da se izjašnjava.

TATA MORA DA BRANI ŠA: Pantera im napravio dramu od života, reperov ćale se umešao, ne može da gleda kako mu se dete kida!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Otkako se u Belu kuću ušetao Stanislav Krofak Pantera, reperu Nenadu Aleksiću Ša, nastala je drama u životu, pa je na kraju morao da se oglasi i njegov otac Zoran Aleksić, poznatiji kao Kiza.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak tražio izvinjenje od Ša

On je prokomentarisao aktuelnu situaciju u "Eliti" i stao u odbranu svog sina, koji je vidno uznemiren još od ranije, a od sinoć je posebno uzdrman Panterinim ulaskom u rijaliti.

- Žao mi je što se sada mnogo uzdiže taj lik, a ponosan sam što se Nenad drži svog stava i što se sada vidi ko mu je tamo glumatao drugara. Sada je ovaj divan, meni je jedino bitno da Nenad ostane ovako odlučan i sa pravom nepoverljiv. A za njihov opstanak vreme će brzo pokazati, prognozer nikada nisam bio - rekao je Kiza za Pink.rs, pa se osvrnuo na to da li njegov sin treba da se izvini Stanislavu:

- Naravno da ne treba da se izvinjava, kada mu on to onako traži, a usput mu je napolju pretio! Nenad je uvek iskren i njegove reakcije su takve da ne razmišlja šta će ko da misli, ne kalkuliše. Sada se tako oseća i daj Bože da ostane tako... I sve je sinoć jasno rekao, tako da se u potpunosti sa njim slažem.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša se prvo smejao, posle doživeo nervni napad

Podsećamo, Krofak se odmah suočio sa Aleksićem, te je tom prilikom poželeo da isteraju sve na čistac, s obzirom na to da je već mesecima unazad Stanislav glavna tema sukoba između Ša i Mione Jovanović

Posle sinoćne večeri svi netremice posmatraju ovaj ljubavni trougao i bave se prognozama da li će reper i Panterina bivša opstati u ovim uslovima kao par ili će se vratiti Stanislavu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

09.03.2024 15:15

Naravno da brani sinčića...propalog i prolupalog repera od 45 godina...koji ne zatvara usta, kao tri ženturače, pri tom ništa korisno ne radi...sem što ogovara, histeriše, uslovljava devojke, i samohvališe se bez kredita...ušao je mlad, uspešan, sposoban čovek...i to je problem...jer je shvatio da je bezvredan...

Nadica

09.03.2024 18:20

Dakle, narealniji i najbolji komentar je dala Milena, kada je rekla da Ša ima dva broja veće zube!!! Zaista je jeziv. Setim se one izreke - čuvajte se ljudi koji poružne kada se nasmeju!!!