DA JE MALO OPASNIJI MOŽDA BI IMAO ŠANSE! Kačavenda nikad iskrenije o Samiru! Evo što ne sme da se prepusti strastima!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite tek sada iskrena do koske.

DA JE MALO OPASNIJI MOŽDA BI IMAO ŠANSE! Kačavenda nikad iskrenije o Samiru! Evo što ne sme da se prepusti strastima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnice rijalitija Elita Milena Kačavenda kaže da bi možda i ušla u emotivni odnos sa Samirom Ramovićem, koji joj je od početka simpatičan, ali da to ne želi jer nije dovoljno opasan momak! Ona se poverila cimerima, pa je objasnila da je takvi muškarci privlače, jer je u spoljnom svetu svašta prošla sa nekadašnjim suprugom Srđanom Kačavendom.

Foto: Printskrin

Samir Ramović

 

- Samir je odličan momak, to sam više puta naglasila, ali nikad ne bih mogla da budem sa njim. Prema ženama se ponaša baš kako treba, ali sam ja valjda navikla na žestoke momke. Da je malo opasniji možda bi i imao šanse, ovako ne - šalila se Milena, koja je potom objasnila zadrugarima kako se upoznala sa svojim bivšim suprugom Srđanom:

Foto: printscreen/instagram

Milena i Srđan Kačavenda

 

- Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading