MILAN MILOŠEVIĆ ZAUSTAVIO PROGRAM, PA SAOPŠTIO NAJNOVIJU ODLUKU: Stiglo bitno obaveštenje za učesnika Elite!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je saopštio učesniku Elite odluku, ukućani zanemeli.

MILAN MILOŠEVIĆ ZAUSTAVIO PROGRAM, PA SAOPŠTIO NAJNOVIJU ODLUKU: Stiglo bitno obaveštenje za učesnika Elite!

Foto: printscreen/RTV Pink

Početak današanje emisije "Gledanje snimaka" iznenadio je mnoge gledaoce, a voditelj Milan Milošević je svojim rečima uneo posebnu atmosferu u Belu kuću. Njegova pohvala za Samirov nastup nije prošla neprimećeno, a nagrada koju je dobio dodatno je začinila početak dana.

Samir Ramović je oduševio publiku svojim izvanrednim nastupom, a voditelj Milan Milošević nije propustio priliku da ga pohvali pred svima. Njegove reči su izazvale oduševljenje među prisutnima, a nagrada koju je Samir dobio dodatno je naglasila kvalitet njegovog izvođenja.

Inače, Samir je jedva dočekao da svoj poklon uruči Mileni Kačavendi, prema kojoj ima emocije, što je odmah i učinio, ali nije ga dočekala reakcija kakvoj se nadao. Naime, Kačavenda je bila vrlo rezervisana, pa se zahvalila pred svima, a potom odlučila da poklon podeli sa ostalim ukućanima. Time je stavila Samiru do znanja da se uzalud trudio, jer su emocije neuzvraćene, što mu je već nekoliko puta ponovila:

 

- Samir,  za dobro odrađen nastup dobio si cvece i šampanjac, kako bi dao kumi - rekao je Milan.

- Evo, izvoli - rekao je Samir Kačavendi.

- Hvala, popiće učesnice, jer ja ne pijem - rekla je Kačavenda.

Inače, ovaj početak emisije je bio potpuno neočekivan, a Veliki šef je pripremio zanimljive snimke, koje će učesnici odgledati i komentarisati. Ovo je jedna od najuzbudljivijih emisija u Eliti, a publika ima priliku da dobije odgovore na sve ono što ih mesecima interesuje o takmičarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading