NJOJ ZA LJUBAV ODRŽAO KONCERT, A ONA GA NAZVALA MALOUMNIM: Posle ovog ispada Kačavendu će MRZETI cela nacija!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osmomartovskoj žurki Samir Ramović pevao iz duše kako bi osvojio Milenu, ali nije uspeo da je omekša.

NJOJ ZA LJUBAV ODRŽAO KONCERT, A ONA GA NAZVALA MALOUMNIM: Posle ovog ispada Kačavendu će MRZETI cela nacija!

Foto: Printskrin

Učesnica "Elite" Milena Kačavenda još jednom je pokazala da srca kamenoga kada je Samira Ramovića koji je učinio sve za njenu ljubav nazvala maloumnim.

Naime, on je tražio zadatak kako bi fascinirao "kumu internacionale", pa je tako dobio priliku da peva na žurki koju je u Beloj kući organizovao Veliki Šef povodom Dana žena.

Na oduševljenje svih ostalih dana on je započeo slavlje u kući pesmo Olivera Mandrića "Odlazim, a volim te" pa je usledila svirka za pamćenje.

Međutim, jedina koju nije uspeo da omekša bila je upravo ona žena zbog koje je učinio sve.

Republika

Foto: Printskrin

Milena Kačavena bezdušna prema Samiru

Ona je tokom "Pitanja novinara" dobila reč da kaže kako joj se svidao Samirov gest, a umesto oduševljenja, ona je osula drvlje i kamenje po njemu.

- Nisam mnogo obraćala pažnju, nisam bila u raspoloženju, ali lepo je organizovano, tako da super! Nisam skontala da je to zadatak ali dobro, stvarno se nisam nadala, super ideja, to je sve poželeo pre nego što sam ga izvređala, znaš i sam da meni ne odgovara da se palim zbog njega, odnos na distancu, ali sam morala zbog Osmog marta, pa me čeka Uskrs i onda do kraja da moram da se zamlaćujem, neću uopšte da zalazim u priču. Nije on neke stvari zaslužio od mene ali me toliko nervira sa tim stalnim pravljenjem priče, više mi je preko glave da verglam o ovome. On je čovek stvarno malouman izgleda, ne može centrala da pogreši sto puta, ja ne znam šta više da kažem o njemu. Drago mi je što se ni sa kim ovde svađa i što će da izađe bogougodan - nije birala reči Kačavenda, pa je još dodala:

- Kako će neko meni da objasni da on sa mnom može da se svađa u pet ujutro a drugima sve ćuti, ne vidim šta je njemu toliko dramatično ono što mu ja govorim i ne znam kako može toliko da se blamira, ja njega ne smatram nekom budalom ali je on toliko izgubio dostojanstvo. On je kulturan i pristojan ali opet kao da je malouman, kad ja ovde izludim mene boli ona stvar šta ko misli, ja se držim svog stava.

Republika

Foto: Printskrin

Samir Ramović učinio sve da fascinira Milenu

Posle nje je i Ramović dobio priliku da iznese svoje utiske. 

- Sam zadatak sam tražio pre poslednjih dešavanja, tražio sam da se sve obustavi ali nema veze, u trenutku shvatim, ali mi đavo ne da mira, ne razmišljam i onda tek posle shvatim šta sam uradio i kako to deluje sa njene tačke gledišta. Da postoji neka nada tu, ja mislim da postoji, mene to jedino interesuje - zakljušio je Samir.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading