PRILAZE MI SAMO LUDACI! Kačavenda ispričala urnebesnu situaciju! Evo šta joj se desilo u spoljnom svetu!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena nasmejala sve u kući!

PRILAZE MI SAMO LUDACI! Kačavenda ispričala urnebesnu situaciju! Evo šta joj se desilo u spoljnom svetu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Milena Kačavenda kaže da su je napolju više puta startovali muškarci za koje se kasnije ispostavilo da su pravi ludaci.

- Ne mogu da verujem da čak i kad mi priđe neki muškarac u ovim godinama, mora da bude lud. Ja se zapitam do čega je to! Nije mi jasno. Napolju mi je jednom pričao čovek i hteo da mi poljubi ruku. Ja dopustim, vidim fin čovek, posle se navratio i počeo da mi priča kako ima pet brakova iza sebe. Samo sam rekla: "hvala lepo, ne želim to da slušam"! Za mene se lepe samo takvi - komentarisala je ona za crnim stolom, dok su se ostali takmičari smejali.

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Marko Đedović

 

Inače, ona je detaljno komentarisala Samira Ramovića, kog simpatiše u Eliti, pa mu je stavila do znanja da je ipak i on razočarao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Samir Ramović

 

Rekla sam ti da neke stvari ne radiš, a ti si ih opet radio Imaš pregršt kvaliteta, dobra si osoba, ali ne shvataš neke stvari koje meni smetaju. Ja sam tebe doživela kao normalnog mupkarca, a ne kao budaletinu. Sve više mislim da si ti neko ko radi sve ovo kako bi bio primećen. Smatram da sebi štitiš za*njicu. Ne bih da pričam o nekim detaljima. Jedno pričaš, drugo radiš.Da sam pametnija bila na početku, odmah bih te distancirala od sebe. Mislim da si dobar umetnik i čovek i veoma porodičan čovek. Mene s ljudski uvredio i pred toga što me nisi vređao. Molim te da držiš distancu od mene - kazala je Milena kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading