SAMIR JE MUŠKARAC ZA KUĆU, MENI TO NE TREBA! Kačavenda progovorila o odnosu sa Ramovićem, evo zašto nema nameru da bude sa njim! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne želim bilo kakve avanture, to sam sve imala u spoljnom svetu!

SAMIR JE MUŠKARAC ZA KUĆU, MENI TO NE TREBA! Kačavenda progovorila o odnosu sa Ramovićem, evo zašto nema nameru da bude sa njim! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Milena Kačavenda kaže da je njen cimer Samir Ramović muškarac koji je porodičan i koji je za kuću, što njoj sada nikako ne odgovara, pa ne bi da mu daje lažnu nadu.

- Samir je divan, imam za njega samo reči hvale, nevezano sada za naš odnos ovde. Kao što sam već rekla, nisam žena za bilo kakve avanture ili neke rijaliti priče, mene to ne zanima i nisam zbog toga ušla. Samir je muškarac za kuću, za porodicu i stabilnu vezu. To sam odavno sve ostvarila nemam potrebu da stvari sa bilo kime gradim iz početka - objasnila je Kačavenda.

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kaćavenda i Samir Ramović

 

Inače, Milena je više puta istakla da nema nameru da juri muškarce, a poznato je da je napolju bila u braku sa Srđanom Kačavendom, koji je usko povezivan sa voždovačkim klanom.

- Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa Voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla - rekla je ona svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading