ONA ME GLEDA, ALI NE SME NIŠTA ZBOG BIVŠIH! Samir ubeđen da ga Kačavenda voli! Smislio novu taktiku kako da se zbliže! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samir bi da se tu desi nešto više!

ONA ME GLEDA, ALI NE SME NIŠTA ZBOG BIVŠIH! Samir ubeđen da ga Kačavenda voli! Smislio novu taktiku kako da se zbliže! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Samir Ramović kaže da je ubeđen da Milena Kačavenda ne sme da ima ništa više sa njim u rijalitiju od prijateljstva jer se plaši kako će na sve to da reaguju njena deca i partneri u spoljnom svetu.

- Milena je super, vidim da ima emocija s njene strane ka meni, ali to ništa ne sme jasno da ispolji. Mislim da ima neki strah, kao da će neko da je osudi napolju, pa zbog toga kao da ima neki grč. Naravno da je ne osuđujem, ali bih voleo da se opusti. Ne može da pogreši neko ko je iskren i ko priznaje da nekoga voli - rekao je Samir, pa je dodao:

Foto: RTV PINK printscreen

Samir komentarisao odnos sa Milenom Kačavendom

 

- Uvek se nekako vraćam na nju, ona je prelepa žena, mene nikad ne bih zainteresovala neka druga. Šest meseci gledaš nekoga i nije to odmah zaljubljivanje. To su pomešana osećanja zbog ovog prostora i ona tako nekad mene podbode i ja u toj svađi vidim da nećemo pričati mesec dana, ja želim u tom trenutku barem u svađi da razgovaram sa njom. Žao mi je bilo osećao sam se teško, tad sam delovao loše u njenim očima jer se ona trudi da stavi do znanja da ništa ne oseća prema meni, ja shvatam da se ona ponese zato što je povređena a može da te povredi samo neko ko oseća nešto prema tebi. Ovde smo stalno upućeni jedno na drugoga i privlači me u svakom smislu te reči. Čim je ona ušla u diskoteku kao da je neko bacio čaroban štapić i odma je bila bolja atmosfera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading