MILAN MILOŠEVIĆ SAOPŠTIO KONAČNU ODLUKU: U Elitu ušao sa ključnom informacijom, Miona i Ša prebledeli!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je pročitao učesnicima Elite konačnu odluku.

MILAN MILOŠEVIĆ SAOPŠTIO KONAČNU ODLUKU: U Elitu ušao sa ključnom informacijom, Miona i Ša prebledeli!

Foto: TV Pink/printscreen

U subotu uveče, u rijaliti programu "Elita", održano je glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najzaljubljenije među sobom. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete. Najviše glasova gledalaca osvojio je Anđelo Ranković, koji je prema njihovom mišljenju najzaljubljenija osoba u "Eliti".

Međutim, juče su u rijalitiju takođe glasali i za takmičara koji ima najmanje samopouzdanja, a prvo mesto zauzeo je Nenad Aleksić Ša, sa čim su se ukućani složili. Drugo mesto bila je Miljana Kulić, dok se na trežem mestu neočekivano našla Aneli Ahmić.

Voditelj Milan Milošević saopštio je ukućanima odluku publike, a kasnije su svi zajedno komentarisali i polemisali na ovu temu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- On je meni rekao da je od Zadruge 4 izgubio samopouzdanje, tako da ja nemam veze sa tim - rekla je Miona za Ša.

- Sam odnos sa Mionom, sve je bilo savršeno dok nije došla nova godina, osećao sam se kao ponovo rođen i nisam mogao da očekujem da ću doživeti pad nakon ulaska njenih roditelja što je mnogo promenilo Mionu i naše svađe su još učestalije, mene je ovo totalno sve svalilo, moje ponašanje će se promeniti, jer mi svi govore da sam ludak i psihopata -komentarisao je Ša.

Milan Milošević, voditelj rijaliti programa, saopštio je ove rezultate noćas, a pojedinim takmičarima sigurno nije bilo svejedno jer ankete uvek naprave pometnju, kako negativne, tako i pozitivne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading