MILAN MILOŠEVIĆ IMA BITNO SAOPŠTENJE: Posle ove informacije u Beloj kući više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj spreman da saopšti sud naroda!

MILAN MILOŠEVIĆ IMA BITNO SAOPŠTENJE: Posle ove informacije u Beloj kući više ništa neće biti isto!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

U subotu je u popularnom rijaliti programu "Elite" održano glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najzaljubljenije među sobom. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete.

Najviše glasova gledalaca osvojio je Anđelo Ranković, koji je prema njihovom mišljenju najzaljubljenija osoba u "Eliti". Na drugom mestu, prema odluci gledalaca, našla se njegova emotivna partnerka Anita Stanojlović. Zanimljivo je da je na visokom trećem mestu našla se Aneli Ahmić, koja je u emotivnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Anđelo Ranković je dobio ubedljivo najviše glasova gledalaca, što ukazuje na to da je stekao veliku podršku publike. Njegova romantična veza sa Anitom Stanojlović takođe je privukla pažnju gledalaca, te su oboje zauzeli vrlo visoke pozicije na listi najzaljubljenijih u "Eliti".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

Anita Stanojlović, emotivna partnerka Anđela Rankovića, zauzela je drugo mesto na listi najzaljubljenijih, što pokazuje da su njih dvoje uspeli da privuku pažnju kako učesnika rijalitija, tako i publike. Njihova veza je očigledno izazvala emotivnu reakciju kod gledalaca.

Republika

Foto: printskrin

Anita Stanojlović

Na visokom trećem mestu na listi najzaljubljenijih našla se Aneli Ahmić, koja je u emotivnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ova činjenica izaziva dodatnu pažnju javnosti, s obzirom na emotivne turbulencije koje su obeležile njihov odnos u "Eliti". Njihova veza privlači veliku pažnju, kako učesnika, tako i gledalaca.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

Ove rezultate večeras će saopštiti Milan Milošević, a pojedinim takmičarima sigurno neće biti svejedno jer ankete uvek naprave pometnju, kako negativne, tako i pozitivne. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mensur

12.03.2024 09:15

Andjelo je zaljubljen u Anitu isto kao Darijan u Miljanu ili Miona u Sa ili Teodora u Bebicu. Sve foliraza.