NOVI KRUG PAKLA ZA ŠA: Veliki šef poslao pismo, ove reči su ga DOKRAJČILE!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je glavna tema za crnim stolom!

NOVI KRUG PAKLA ZA ŠA: Veliki šef poslao pismo, ove reči su ga DOKRAJČILE!

Foto: TV Pink/printscreen

U toku je biranje učesnika koji se ističu po svom niskom samopouzdanju, Ova tema je privukla pažnju javnosti jer će i publika imati pravo glasanje, a voditelj Milan Milošević večeras će u Belu kuću uneti rezultate glasanje. 

Poznato je da Nenad Aleksić Ša prolazi kroz teške dane jer je bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, postao njihov cimer u petak. Današnji sastanak dodatno je pogoršao situaciju jer je reper morao da sluša kako nema samopouzdanja i da je to razlog zbog čega stalno pravi haos. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda se obratila Nenadu Aleksiću Ša

Reči Milene Kačavenda privukle su veliku pažnju, a Bela kuća je pažljivo slušala svako njeno slovo. 

- Ša, tebe prvog moram da navedem. Samopouzdanje može da se gradi i menja, a osnova svega toga je kad sebe neko ne voli. Smatram da ti sebe ne voliš. Ja sam ti rekla da ti klinke ne priliče. Koliko god da si mladolik i ponašaš se lepršavo, ne treba ti neko ko nije zreo, a klinke ne mogu da ti donesu tu neku sigurnost koja ti je potrebna. Treba da imaš maksimalno samopouzdanje, a ti ga nemaš. Druga osoba je Luka Majčica. Moram da mu kažem da razumem da je prebrodio problem sa kockom i da se rešio poroka, ali isto tako smatram i da nemaš dovoljno samopouzdanja. Kad te neko uvredi, ti ne staneš iza svojih postupaka. Treća osoba je Aneli, ti si pokazala da nisi sigurna u Janjuša, a to iskazuješ količinom ljubomore. Vidi se da mu ne veruješ, a on ti nije dao povoda da sumnjaš u njega - rekla je Milena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

11.03.2024 19:07

Sa je bas bez samopouzdanja, trpi najgore vulgarne uvrede od ove njegove primitivne petorazredne pevaljke